Niko Kapanen: Paluu Rinkelinmäelle kihelmöi

HPK saa huomenna vastaansa Ak Bars Kazanin ja yhden kaikkien aikojen tunnetuimmista ex-kerholaisista, Niko Kapasen. Keskushyökkääjä pelasi edellisen kerran HPK:n paidassa kaudella 1999–2000. Vielä tuon jälkeen seuraavalla kaudella Rinkelinmäen jäällä nähtiin Niko Kapanen, mutta TPS:n paidassa. Aikaa on siis vierähtänyt 11 vuotta, kun kerhokasvatti on nähnyt ja kokenut Rinkelinmäen huuman.

– On hienoa ja outoa pelata lauantaina Rinkelinmäellä. Tulee kyllä heti kaikki kivat ja hienot ajat Hämeenlinnassa mieleen.

Niko_Kapanen

Katsomossa istuu lauantaina varmasti paljon niin sukulaisia, kuin kavereita. Kapanen ei kuitenkaan usko sen aiheuttavan suurta muutosta itse peliin.

– En ota paineita. Tuttujahan siellä on katsomo täynnä. Ehkä enemmänkin nimenomaan Rinkelinmäen areenalle paluu kihelmöi. En ajattele välttämättä edes sitä, että pelaan HPK:ta vastaan, koska sen olen jo Tepsin paidassa tehnyt, mutta Rinkelinmäki, siinä on sitä jotain, hehkuttaa Kapanen.

2708silmnurkka2pmv

Kapanen on pelannut pitkään laidoillaan samat venäläispelaajat.

– Olen pelannut nyt puolitoista vuotta Danis Zaripovin ja Alexei Morozovin kanssa. Jätkät on tulleet tutuksi tänä aikana. Oletan, että huomenna ollaan samassa kentässä taas.

Niko Kapanen pelaa siis huomenna lauantaina ensimmäistä kertaa 11 vuoteen Rinkelinmäen jäällä.

Älä jätä maailmanmestarin iltapäiväpuhdetta näkemättä!

HPK – Ak Bars Kazan

Ritari-areenalla la 1.9. klo 16.00

HPK 31.8.2012

31.08.2012 17:20

Jaa artikkeli: