Niko Kapanen palaa kotiin

HPK on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Niko Kapasen kanssa. NHL:ssä, KHL:ssä, NLA:ssa ja Suomen maajoukkueessa meritoitunut Kapanen palaa kotikaupunkiinsa kuudentoista vuoden tauon jälkeen.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo Kapasen sopimuksen olevan merkittävä koko seurahistorian kannalta.

– Tämä on HPK:n seurahistorialle hetki, jota moni kerholainen on odottanut. Yhteinen ajatus tulevaisuudesta kohtasi Nikon kanssa kesän aikana. Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että pystyimme mahdollistamaan Nikon paluun Kerhoon. Tiedämme, että Niko tuo HPK:hon urheilullisesti todella suuren lisäarvon.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen näkee Kapasen erityisen arvokkaana suunnannäyttäjänä nuoremmille pelaajille.

– Hienoa saada Niko HPK:hon. Hän tuo hyvän pelaamisen lisäksi esimerkkiä ammattimaisuudesta meidän nuorille pelaajille. On tärkeää, että meillä on suunnannäyttäjiä kopissa. Annetaan Nikolle aikaa parantua polvileikkauksesta ja tuetaan häntä siinä. On hyvä myös muistaa, että HPK:n on kehitettävä kokonaisuutta kohti Liigan kärkeä ja Niko on yksi osa sitä, siinä missä muutkin ihmiset HPK perheessä.

Kapanen itse on hyvillään kotiinpaluusta.

– Helppohan tavallaan kotiin on tulla. Monesti olen tätä miettinyt ja monesti on kysytty ja nyt ympyrä vähän niin kuin sulkeutuu. Hyvillä mielin tulen takaisin.

[db-video id=xjsk3ewa]

08.06.2016 09:00

Jaa artikkeli: