Neljän kotiottelun viikko

HPK pelaa alkavalla viikolla ennätykselliset neljä kotiottelua ja kaikkien näiden otteluiden liput ovat nyt myynnissä Lippu.fissä!

Kerhon kotiotteluviikko:

ti 22.2. klo 18.30 HPK-KalPa
ke 23.2. klo 18.30  HPK-JYP
pe 25.2. klo 18.30 HPK-Kärpät
la 26.2. klo 17.00 HPK-Kärpät (perhepeli)

HPK taistelee playoffsien suorasta paikasta ja kutittelee jopa kotietua playoffseihin! Hurjan kotiviikon aikana on mahdollista napata jopa 12 sarjapistettä kotiyleisön tuella! Nyt jos koskaan, suuntaa Lippupisteen kautta Pohjantähti Areenalle ja kannusta Kerho neljään kotivoittoon!

Osta liput tästä!

Luvassa jälkipyykkiä jälkipeleillä

Perjantaina pistetään pystyyn Kerho-ravintolan jälkipelit! Kuulemme pelaajahaastatteluja ja nautimme ravintolan antimista!

Keskiviikkona vuorossa on Pub Vanhan Nallen jälkipelit. Antti Korpimaan tentissä pelin jälkeen on Miro Ruokonen!

Lauantaina kannattaa pelin jälkeen suunnata Albertin Kellariin, sillä lauteilla Oikka Ojanperän kanssa nähdään Tommi Tikka!

Lauantaina perhepeli

Kotiviikko huipentuu Kärpät-tuplaan, joista lauantain ottelu on perhepeli ja perhepaketit ovat tarjouksessa talviloman alkamisen kunniaksi! Perhepaketti (2+2 tai 1+3) maksaa ennakkoon vain 36€! Miniperhepaketti (1+1) jokaiseen otteluun 30€.

MM-kotikisojen maskotti Miracleon seikkailee perhepelin aikana Pohjantähti Areenassa! Tule toivottamaan Miracleonille hyviä kisoja ja voihan häntäkin onnitella olympiakullasta!

Osta liput tästä!

21.02.2022 14:56

Jaa artikkeli: