Nämä Liigapelaajat jatkavat kauttaan LeKissä ja HPK U20 -joukkueessa

HPK:n liigajoukkueen kausi päättyi runkosarjaan lauantaina Tampereella. Osa liigapelaajista jatkaa kuitenkin kauttaan joko Mestiksen playoffeissa LeKissä tai Nuorten SM-liigan playoffeissa HPK U20 joukkueessa.

LeKissä pelaavat Ukko-Pekka Luukkonen, Otto Latvala, Roope Laavainen ja Filip Krivosik. Maanantain ottelussa LeKi-KeuPa HT pelaavassa kokoonpanossa ovat Latvala ja Laavainen.

HPK U20 saa lisävahvistusta, kun joukkueeseen liittyvät Eetu Tuulola, Jere Innala, Niclas Almari ja Markus Niemeläinen. Kevätkauden pääasiassa Liigaa pelannut Jaakko Kuusisto palaa myös U20 joukkueeseen.

-Kaikki ovat meille tuttuja jätkiä. Neljä heistä pelannut HPK-nuorissa pitkään ja Niclas Almari viime vuonna. Tässä vaiheessa ei haeta muutosta vaan vain vahvistusta joukkueelle. Hyviä pelaajia saadaan, kommentoi HPK U20 päävalmentaja Matti Tiilikainen.

Ikänsä puolesta HPK:n liigajoukkueessa pelasi kauden aikana yhteensä 18 pelaajaa, jotka voisivat edustaa U20 joukkuetta (1996 syntyneet tai nuoremmat: Luukkonen, Larmi, Lindgren, Laavainen, Almari, Karjalainen M., Latvala, Niemeläinen, Maansaari, Kainulainen, Innala, Krivosik, Ruokonen, Seppälä, Kuusisto, Tuulola, Vesalainen, Määttä).

20180227, HÄMEENLINNA, HPK vs. KALPA, HPK:N EETU TUULOLA (82). Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

12.03.2018 12:50

Jaa artikkeli: