HPK Naiset hakee pelaajia! Yhdistä jääkiekko ja opiskelu Hämeenlinnassa!

HPK Naiset hakevat motivoituneita ja harjoittelusta kiinnostuneita tyttö/naiskiekkoilijoita joukkueisiin. HPK:n naisten liigajoukkueen lisäksi HPK:lla on naisten akatemiajoukkue. HPK on aktiivinen kehittäjä suomalaisessa naisjääkiekossa.

Palaajat asuvat Hämeenlinnassa ja harjoittelevat jäähalleilla kolmena aamuna viikossa poikien kanssa. Lisäksi iltaharjoitukset ovat keskimäärin neljänä iltana viikossa. Valmentajina toimivat valmennuksen ammattilaiset. Voimme rakentaa jokaiselle lahjakkaalle nuorelle tytölle yksilöllisen polun matkalla huipulle. Teemme tiivistä yhteistyötä HPK Juniorijääkiekon kanssa.

HPK mahdollistaa huipulle tähtäävien tyttöurheilijoiden täyspainoisen harjoittelun ja pelaamisen opiskelun ohella. Hämeenlinnassa on mahdollisuus opiskella liikuntapainotteisessa lukiossa, toisella asteella ja ammattikorkeakoulussa. Hämeenlinna on keskeisellä paikalla, josta on todella nopeat ja helpot liikenne yhteydet, minne vain.

Urheilijoiden tueksi on perustettu Urheiluakatemia Tavastia. Urheiluakatemia Tavastia on nuoren urheilijan seudullinen opiskelun (tai työn) ja urheiluvalmennuksen yhdistävä toimintaorganisaatio. Urheiluakatemia tarjoaa yhdessä HPK perheen kanssa urheilijalle kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluu urheilun ja opiskelun yhdistämisen lisäksi hyvät harjoitusolosuhteet sekä valmennus opiskelupaikkakunnalla. Hämeenlinnassa on todella hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet, todellinen opiskelijakaupunki kun on, sekä tietysti miesten ja naisten jääkiekon Liiga-joukkueet.

Vuosittain tarjoamme muutamille nuorille lupaaville huipulle tähtääville nuorille tytöille mahdollisuuden päästä hyvässä valmennuksessa ja hyvissä olosuhteissa kansalliselle ja jopa kansainväliselle huipulle. Ehkäpä juuri sinä olet hakemamme lupaava nuori, joka oikeasti on sitoutunut opiskelemaan ja harjoittelemaan säännöllisesti huippuvalmennuksessa.

Olympiakaupunki Hämeenlinnassa kehitytään voittajiksi.

Lisätietoja: manageri Jorma Hassinen puh:0400 617615 [email protected]

17.02.2022 14:02

Jaa artikkeli: