Myös KooKoo nollaa Kerhon

2-0 (2-0, 0-0, 0-0)

Kerho jäi Kouvolassa nollille jo toistamiseen peräkkäin. Lukemat olivat täysin samat kuin Raumalla, 2-0. Ottelua väritti lukuisat jäähyt mutta ei tuonut tulosta ylivoimatkaan, vaikka lopussa Kerho haki kavennusta kuudella kolmea vastaan.

KooKoo prässää avauserän

KooKoo tuli peliin jäätävällä prässillä ja 12 sekunnin jälkeen kiekko kaivettiin ensimmäisen kerran Voutilaisen maalista. Maalin teki Matthew Caito.

Maalin jälkeen tahtipuikko oli kotijoukkueen käsissä ja Kerho oli hätää kärsimässä. Ajassa 5.45 sai Cornet kampituksesta jäähyn ja KooKoo pääsi ylivoimalle. Vajaa minuutti ehti ylivoimaa kulua, ja peli oli 2-0 Anrei Hakulisen toimesta.

Henrik Haukeland joutui myös töihin, mutta ensimmäisen kerran vasta kahdeksan peliminuutin kohdalla. Niin lujaa kotijoukkue päälle painoi.

Kerho sai peliään vähän kasaan vasta ajassa 17.16 kun KooKoolle puhallettiin kakkonen. Kerhon ylivoiman alku oli tahmea, mutta lopulta pari vaarallista tilannettakin saatiin rakennettua. Ikävä kyllä, tämän erän tähtihetket olivat ne pari paikkaa ja tauolle lähdettiin kotijoukkueen kahden maalin johdossa.

Jäähyjä siellä, jäähyjä täällä

Toisessa erässä ei maaleja nähty. Kerhokin pääsi ensimmäistä erää paremmin mukaan illan otteluun. Toki osuutensa oli ylivoimilla, joissa saatiin kiekko pidettyä KooKoon päädyssä.

Kerhosta jäähyaitiossa kävivät vuoroillaan Ruokonen (29.06), Latvala (32.09) ja Nenonen (38.29), jonka jäähy oli mallia 2+2 korkeasta mailasta.

KooKoo kulutti jäähypenkkiä kahteen otteseen, kahden minuutin arvoisesti. Kerhon maalipaikat syntyi ylivoimalla ja varsinkin jälkimmäinen ylivoima oli toiveita herättävää. Haukeland pystyi kuitenkin torjumaan lähentelyt, eikä kavennusmaalia nähty.

Alivoimalla Kerho ei höntyillyt turhaan, antoi kotijoukkueen pyöriä kulmissa, mutta huippupaikoilta saatiin laukojat pidettyä poissa. Näin toisellekin erätauolle lähdettiin samoista, 2-0 lukemista. Nenosen jäähyä jäi kolmanteen erään vielä reilut kaksi ja puoli minuuttia.

KooKoo nollaa Kerhon

Kolmanteenkaan erään ei maaleja nähty, vaan ainoat maalit jäi sinne ensimmäiseen erään ja turpaan tuli 2-0.

Maalipaikoilla ei juhlittu liiemmälti kolmannessakaan erässä ja lähinnä muistiin jäi lopun jäähyt. Kerho käytti aikalisänsä ajassa 57.31 ja heti sen jälkeen otti KooKoon Bonsaksen huitomisesta kakkosen.

Kerho haki kavennusta ilman maalivahtia ja seuraavaksi otti KooKoon Martin Berger suihkukomennuksen taklattuaan Frimania päähän ajassa 59.23. Maalia ei tullut edes kolmen miehen ylivoimalla, vaan laukaukset jäi blokkeihin ja kertaalleen edessä oli Haukeland.

Kerhon suurilukuinen fanijoukko joutui siis kotimatkalle nollatappio niskassaan lukemin 2-0.

Seuraava ottelu pelataan kotona, perjantaina 31. tammikuuta. Kiekko jäähän klo 18.30, tervetuloa hallille!

25.01.2020 19:42