Minisarja Bluesia vastaan

Blues-HPK pe 12.10. klo 18.30
HPK-Blues la 13.10. klo 17.00

Viikonloppuna esimaistellaan playoff-henkeä, kun HPK kohtaa Bluesin peräkkäisinä päivinä. Perjantaina pelataan Espoossa ja alle 24 tuntia myöhemmin Hämeenlinnassa. Arsi Piispanen tekee odotetun paluun Kerhon kokoonpanoon.

Puntarit

Kerho hallitsi edellistä otteluaan IFK:ta vastaan, mutta maalinteko tuotti suurta tuskaa. Helsinkiläiset korjasivat 3-0-voiton vaikka maalivahtien torjuntojen perusteella HPK loi kaksinkertaisen määrän tekopaikkoja. Tilastojen taakse ei voi kuitenkaan piiloutua, sillä Kerho oli pelin tärkeimmällä alueella, maalin edessä, IFK:ta jäljessä. Kerhon suunnanmuutoksen suurin kysymys on, miten laadukkaille tekopaikoille päästään ja millä prosentilla tilanteet hyödynnetään. Sama pätee myös toisinpäin – oma maalinedusta on saatava puhtaaksi.

Blues on aloittanut kautensa erittäin vahvasti. Joukkue keikkuu sarjataulukossa toisena, eikä syyttä. Espoolaisten tehomiehinä ovat hääränneet Teemut Rinkinen ja Ramstedt. Erityisesti Rinkisen vahva panos on ollut monelle yllätys. Tehopisteet 8+5=13 oikeuttavat viidenteen sijaan liigan pistepörssissä.

Näillä mennään

Sentteri Arsi Piispanen on toipunut loukkaantumisestaan ja hyppää laatikkoon. Paluu on todella hyvä uutinen, sillä Kerhon hyökkäysketjut eivät ole löytäneet punaista lankaa viime aikoina. Hyvin kakkossentterinä tuurannut Tuomas Vänttinen siirtynee takaisin laitahyökkääjäksi. Lopulliset ketjukoostumukset selviävät vasta pelipäivinä.

piispanen_arsi_dsc_2647

– Juha Alen ja Borna Rendulic ovat varmasti poissa kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi. Muutoin mennään päivä kerrallaan ja katsotaan ketä saadaan kehiin, kertoi HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.

Maalivahdit Mikko Tolvanen ja Mika Järvinen pelaavat viikonloppuna kumpikin yhden pelin, mutta pelijärjestystä ei ole vielä päätetty. Puolustaja Dan Spang huilaa molemmat ottelut pelikiellon vuoksi.

Bluesin maalivahti Juuso Riksman sai kahden ottelun pelikiellon huidottuaan Tappara-ottelussa Henrik Haapalaa kasvoihin ja on sivussa molemmista HPK-otteluista. Näin ollen Antti Ore hyppää espoolaisten tolppien väliin.

Seuraa heitä

Jere Sallinen, HPK
Kolmosketjun taistelijalla yksi maali tilillä. Syttyykö Blues-kasvatti vanhaa seuraansa vastaan?

Maalivahtipeli, Blues
Näkyykö Riksmanin poissaolo? Antti Ore on torjunut kolmessa ottelussa tällä kaudella, tuloksena voitto, tasapeli ja tappio.

Arsi Piispanen, HPK
Piristääkö ”taikurin” silkinpehmeät kädet Kerhon hyökkäyspeliä?

Lasten liput: 3 peliä 2 hinnalla

Lasten seisomapaikkaliput ovat tarjouksessa syyslomalla. Osta liput peleihin:

la 13.10. HPK-Blues
ti 16.10. HPK-Pelicans
la 20.10. HPK-KalPa

ja saat kolmannen ottelun kaupan päälle. Normaalisti lasten seisomapaikka maksaa 5 €. Nyt näet kolme matsia kympillä! Kaikki myyntipisteet näet täältä. Huomioithan, että vain Kerho-ravintola ei peri lipunmyyntilisää. Lasten lippuun ovat oikeutettuja 7-15 -vuotiaat.

HPK – Blues
la 13.10. klo 17.00
Ritari-areenalla

Karri Salo 11.10.2012

12.10.2012 09:24

Jaa artikkeli: