Mika Järvinen ja Janne Laakkonen pelaavat ensi kauden HPK:ssa

HPK sai tiistaina huimat vahvistukset, kun se teki sopimukset maalivahti Mika Järvisen ja hyökkääjä Janne Laakkosen kanssa. SM-liigassa kaudella 2010–2011 Jokereissa torjuneen Järvisen sopimus on kaksivuotinen ja paluumuuttaja Laakkosen sopimus kattaa kauden 2011–2012.

Järvinen on tavallaan myös paluumuuttaja. B-juniori-ikäiseksi Järvinen torjui Ritaripaidassa. KalPassa ja Jokereissa SM-liigaa torjunut Järvinen on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut liigatason maalivahti.

Lisäksi Järvisestä mainittakoon, että 22-vuotias nuorukainen on jopa ansioitunut maalintekijänä SM-liigassa kaudella 2008–2009.

Laakkonen palaa kotiin

KalPassa kiekkouransa aloittanut ja siellä myös viime kauden pelannut Janne Laakkonen palaa Hämeenlinnaan. HPK:ssa Laakkonen on pelannut yhteensä kuusi kautta. Tällä kaudella KalPassa Laakkonen tehtaili 7+19=26, ja lisäksi playoffeissa 1+2=3.

Risto Korpela sanoo Laakkosen sopimuksen olevan sekä fanien, että seurajohdon mieleinen.
– Laakkonen tuo ehdottomasti paljon taitoa ja juonikkuutta hyökkäyspäähämme. Ja kuten tiedetään, Laakkonenhan tuppaa syttymään kevään otteluihin kovalla tunteella, kertoo Korpela.

Viime kerran HPK:ta edustaessaan Laakkonen oli playoffien 2010 paras pistemies HPK:n saavuttaessa hopeaa. Pisteitä kertyi tuolloin 5+11=13.

laku

Kauden 2010–2011 päättäjäiset perjantaina

Uusista pelaajista Mika Järvinen on tavattavissa HPK:n kauden päättäjäisissä, joita vietetään perjantaina 15.4. klo 19.00 alkaen Kerho-ravintolassa. Alle 18-vuotiaat pääsevät tapahtumaan vain vanhempien seurassa. Viralliset päättäjäisjatkot vietetään ravintola Karusellissa.

Päättäjäiset vietetään yhteistyössä HPK-Naiset ry:n kanssa. Paikalla ovat sekä HPK:n lentopallojoukkue, että naisten jääkiekon mestaruusjoukkue. Tervetuloa!

 

12.04.2011 11:28

Jaa artikkeli: