Mietsu for kids – loppukauden hyväntekeväisyysprojekti

Antti Miettinen pelasi NHL:n työsulun ajan HPK:n paidassa kuluvalla SM-liigakaudella. Kasvattiseuransa juniorityössä Antti Miettisen kiekkokoulun kautta ansioitunut Mietsu haluaa osoittaa tukensa lapsille ja nuorille.

IMG_8463

Liigakauden 2012–2013 jäljellä olevien kotiotteluiden ajan Miettinen on kutsunut lapsia nauttimaan huippujääkiekosta Ritari-areenalle, vaikka itse pelaakin jo Winnipeg Jetsien paidassa rapakon takana.

Miettisen kutsumat lapset liittyvät alla oleviin lasten ja nuorten hyvinvoinnista huolta kantavien järjestöjen ja toimijoiden vaikutuspiiriin. Mietsu laittaa siis hyvän kiertämään.

Tutustu alla olevista linkeistä Mietsun valitsemiin organisaatioihin ja muista, että voit myös itse auttaa!

Mietsu for kids – projektin osanottajat:

Alvari-perhetyö

Harvialan Koulukoti

Hopeyhdistys

Kanta-Hämeen Keskussairaalan lastenosasto

Viimeisten runkosarjaotteluiden ohessa HPK esittelee nettisivuillaan vieraana olevien organisaatioiden toimintaa. Seuraa siis Kerhon nettisivuja saadaksesi lisää tietoa hyväntekijöistä!

Torstaina vieraana Alvari-Perhetyö

Kanta-Hämeen perhetyö ry on Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistys.  Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia ja elinympäristöä sekä tuottaa lapsiperheitä tukevia palveluja. Yhdistyksen toiminnassa painotetaan vanhemmuuden tukemista sekä perheen toimintakykyä ylläpitävää toimintaa.

Yhdistyksen työmuotoja ovat Alvari-perhetyö, Vankilan perheosasto, Tapaamispaikka Poukama, sekä Rikosuhripäivystys RIKU:n Hämeenlinnan palvelupisteen koordinointi.

HPK on ollut yhdistyksen yhteistyökumppani vuosien ajan. HPK:n ja sen pelaajien hyväntekeväisyyden mahdollistamana monet lapset ja perheen ovat päässeet kannustamaan ja tutustumaan paikalliseen jääkiekkojoukkueeseen ja sen peliesityksiin.

hpk-lukko-131112-5

HPK 21.2.2013

21.02.2013 08:33

Jaa artikkeli: