Michael Joly pelaajien valinta kauden parhaaksi

Useita palkintopöytiä päättyneen kauden mittaan ja sen jälkeen tyhjentänyt HPK:n tähtihyökkääjä Michael Joly on valittu myös Suomen Jääkiekkoilijat ry:n äänestyksessä kauden parhaaksi pelaajaksi. Kyseessä on Kultainen kypärä-palkinto, joka arvostetaan korkealle koska sen valitsevat pelaajat itse.

Michael Jolysta tuli kautta aikain kolmas HPK-pelaaja, joka äänestetään parhaaksi pelaajaksi. Aiemmat kunnianosoituksen saajat ovat Antti Miettinen (2003) sekä Petri Kontiola (2021). Joly oli äänestyksessä ylivoimainen, sillä hän sai 784 pistettä, kun toiseksi sijoittunut Lukon Thomas Gregoire sai 195 pistettä.

– Palkinto merkitsee minulle paljon. Olen harjoitellut kovasti viimeiset kaksi vuotta ja se, että pelaajat äänestävät minut parhaaksi osoittaa, että työnteko on todella kannattanut, Joly sanoo.
– Kykyni voittaa kiekolla yksi vastaan yksi -tilanteita auttoi minua tekemään kovia tehopisteitä. Sain myös paljon luottoa valmennukselta ja organisaatiolta, joten menestyminen oli monen asian summa.
Jolyn ura jatkuu ensi kaudella Sveitsin pääsarjassa HC Luganon riveissä.
– Unelmani on päästä NHL:ään. Suomessa pelaaminen on antanut minulle paljon, joten haluaisin vielä joskus pelata urallani Suomessa.

08.05.2023 14:07

Jaa artikkeli: