Matkamme käy Espooseen

Blues-HPK 10.1.2013 klo 18.30

HPK kohtaa torstaina Espoon Bluesin vieraskentällä. Sarjataulukossa samoista sijoista taistelevat joukkueet janoavat molemmat pisteitä, joten luvassa on varmasti taistelun täyteinen ilta.

Päivän puntari

Espoon Blues hengittää HPK:n niskaan sarjataulukossa ja joukkueita erottaakin vain kaksi pistettä. Viimeksi tiistaina Jokereita nöyryyttänyt Blues uhkuu itseluottamusta ja pelasikin Jokereita vastaan Helsingissä vahvan ottelun. Blues seilaa kahden ottelun voittoputkessa, kun ennen Jokeri-peliä se kukisti Ässät viime lauantaina kotiluolassaan.

HPK otti tärkeät kolme pistettä viime ottelusta JYPiä vastaan. Ajoittain heikosti ottelussa esiintynyt Kerho näytti kuitenkin taistelutahtonsa lopussa ja rymisteli tyylikkääseen 4-2 voittoon. JYP-ottelua edelsi voittolaukauskilpailut KalPaa sekä Ässiä vastaan, joista Ässä-pelin hoiteli HPK ja KalPa-ottelusta kaksi pistettä matkasivat Kuopioon.

Näillä mennään

Blues lähtee torstaiseen otteluun muutamalla hyökkäyspään poissaolijalla. Marco Rosa, Tobias Salmelainen ja alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa jalkansa murtanut Miro Aaltonen ovat sivussa. Myös maalivahti Juuso Riksman on sairastuvalla. Antti Ore on tehnyt loukkaantumisensa jälkeen hyvän paluun tolppien väliin ja on vahvistanut Bluesin maalivahtiosastoa.

HPK pelaa torstaina ilman loukkaantuneita Juha Alenia ja Jesse Saarista. Juuso Vainiota odotellaan illan pelin kokoonpanoon, nyt kun alle 20-vuotiaiden MM-kisareissu on ohi.

Suurimman loven hyökkäysarsenaaliin tekee kuitenkin Eric Fehrin matkaaminen Pohjois-Amerikkaan. Nettitoimitus toivottaakin Fehrille kaikkea hyvää NHL-kauteen ja kiittää suurella sydämellä pelaamisesta!

Suurennuslasin alla

Tomi Sallinen, Blues – Sallinen tehtaili kaksi syöttöpistettä Jokereita vastaan tiistaina ja johtanee jälleen Bluesin ykkösketjua. Katsotaan pystyykö vastaamaan tulikuuman veljensä pelaamiseen.

Jere Sallinen, HPK – Tomia vuotta nuorempi Jere on liekeissä. Viitaluoman ja Fehrin kanssa löytyi tehokas sävel, mutta miten homma toimii ilman Fehriä? JYPiä vastaan huimat 1+2.

Niklas Heinonen 10.1.2013

10.01.2013 08:06

Jaa artikkeli: