Markus Nenonen on HPK:n kapteeni kaudella 2020–2021

HPK on valinnut kapteenistonsa Liiga-kaudelle 2020–2021. C-kirjainta rinnassaan kantaa Markus Nenonen. Varakapteeneina toimivat Jere Innala, Jesse Mankinen ja Ville Koistinen.

HPK on julkistanut kapteenistonsa alkavalle Liiga-kaudelle. Markus Nenonen johtaa oranssipaitoja Liiga-kaudella 2020–2021. 27-vuotias Nenonen aloittaa kolmannen kautensa HPK:ssa ja on tunnetusti viimeisimmän Suomen mestaruuden ratkaisija keväältä 2019.

Varakapteeneina toimivat HPK:n oma kasvatti Jere Innala sekä Kerhoon täksi kaudeksi siirtyvät kokeneet Jesse Mankinen ja Ville Koistinen.

HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen kertoo neljän kriteerin painaneen kapteeniston valinnassa.

– Haimme kapteenistoon esimerkillisyyttä, kerholaisuutta, kokemusta ja tietynlaista näkemystä ja näitä arvoja löytyy kapteenistosta. Markus oli meille kovin luontainen valinta, sillä hän on ottanut hienoja kehitysaskelia HPK:ssa ja osoittanut johtajuutta jo kesän aikana. Mielestämme hän on arvoisensa valinta historialliseen joukkoon hienoja HPK-kapteeneja.

Nenonen toimii ensimmäistä kertaa kapteenina kiekkouransa aikana.

– Olen tosi otettu tästä kunniatehtävästä. Uran varrella olen saanut nähdä hienoja kapteeneita, joista hyvä ottaa mallia myös omaan toimintaan. Meillä on hyvä kapteenisto, löytyy kokemusta ja nuoruutta. Hieno tilanne joukkueessa, että meiltä löytyy monia johtavia pelaajia, kertoo Nenonen.

HPK pelaa ensimmäisen valmistavan ottelunsa torstaina 13.8.2020 klo 18.30 Pohjantähti Areenassa. Vastassa tuolloin on SaiPa.

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Lippu.fistä!

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Lue lisää ottelun erityisjärjestelyistä.

 

12.08.2020 12:08

Jaa artikkeli: