Marko Tuulolan viimeinen runkosarjan ottelu torstaina! Paikkoja vielä reilusti jäljellä – meneekö 5000 rikki torstaina?

HPK pelaa kauden viimeisen runkosarjan ottelunsa torstaina 13.3.2014 Helsingin IFK:ta vastaan. Halliin mahtuu vielä ja tätä ei kannata jättää väliin.

Marko Tuulola päättää uransa

Marko Tuuski Tuulola päättää kiekkouransa tähän kauteen. Torstaina on siis luvassa Tuuskin uran viimeinen runkosarjan ottelu. Tuuski pelaa 942. runkosarjan ottelunsa torstaina. Raumalla debytoineen Joni Tuulolan ollessa kokoonpanossa pelaa hän toisen liigarunkosarjaottelunsa. Väliä näillä kahdella Tuulolalla on runkosarjamatseissa vaivaiset 940.

Samalla nähdään vierasjoukkueen liigalegenda Ville Peltosen viimeiset vaihdot runkosarjassa. Myös Peltonen päättää uransa tähän kauteen.

Lipunmyynti käy kuumana

Lipunmyynti on käynyt kuumana koko keskiviikon ajan torstain otteluun. Vielä on kuitenkin paikkoja jäljellä.

– Istumakatsomoissa on vierekkäisiä paikkoja pääosin alariveillä ja seisomakatsomoihin mahtuu oikein hyvin! Toivottavasti huomenna on halli ääriään myöten täynnä. On ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Tuulolat yhdessä kentällä, kun tämä nyt sitten on Tuuskin viimeinen runkosarjan matsi! Kaikki siis hallille ja viisi tuhatta rikki, rohkaisi HPK:n lipunmyynnistä vastaava Jutta Korvakangas.

Myös playoffkausikorttivaraukset alkoivat keskiviikkona hyvällä sykkeellä.

– Kyllä Kerholaiset uskovat siihen, että sunnuntaina pelataan Ritari-areenassa! Kausikorttilaisten tulee varata paikkansa playoffeihin torstaina 13.3. klo 16.00 mennessä! Sähköposti on paras keino varata oma paikka, jatkaa Korvakangas.

Playoffkausikorteista lisää täältä.

Historian siipien havinaa Ritari-areenassa:
HPK-HIFK to 13.3. klo 18.30

Tule mukaan – taistelu jatkuu!

HPK

12.03.2014 16:28

Jaa artikkeli: