Mansen mittari

Ilves-HPK 14.2.2013 klo 18.30

Kerhon viikko jatkuu vierasottelulla liigajumboa vastaan. Helppoja pisteitä on silti turha odottaa, sillä Ilves on parantanut otteitaan valmentajanvaihdoksen jälkeen.

Lähtökohdat

HPK palasi maaottelutauolta virkeänä. TPS kaatui kovatempoisessa ottelussa lukemin 3-1. Kerhon ykköstykkinä viiletti ykkösketjun Ville Viitaluoma, joka nousi kahdella maalillaan pistepörssissä toiseksi. Päävalmentaja Ari-Pekka Selin kiitteli joukkueen muuta valmennusjohtoa hyvin sujuneesta harjoittelusta. Selin itse oli maajoukkueen mukana Ruotsin turnauksessa.

Ilveksen peli on tiivistynyt valmentajavaihdoksen jälkeen. Tuomas Tuokkolan luotsaama joukkue ei edelleenkään maaleilla mässäile, mutta toisaalta omissakaan ei ole soinut alkukauden malliin. Ilves voitti edellisellä kierroksella Lukon ja sitä ennen Bluesin, mikä varmasti nostatti henkeä manselaisleirissä. Liigakarsintoja Ilves ei pysty välttämään, sillä piste-eroa toiseksi viimeiseen Turun Palloseuraan on 14 pistettä.

Näillä mennään

Kerhon kokoonpanoon ei ole odotettavissa isoja muutoksia. Puolustaja Juuso Vainio huilasi tiistain ottelun loukkaantumisen vuoksi ja jättänee myös Tampereen ottelun väliin. Myös Joni Tuominen on yhä sivussa. Hyökkääjistä sairastuvalla jatkavat Marko Luomala ja Antti Aarnio. Jaakko Turtiainen on pelikunnossa, joten “Tusse” saattaa nousta kokoonpanoon sekoittamaan pakkaa.

Ilves-leirissä odotellaan Matias Soinnun paluuta. Kultakypärän pelaaminen ratkeaa pelipäivänä.

Suurennuslasin alla

Arsi Piispanen, HPK

Piispanen väläyttelee ajoittain, mutta tehojen muodossa se näkyy valitettavan harvoin. Kerho tarvitsee sentterin juonikkuutta ja tehoja keväällä, joten nyt voisi räpsäyttää itseluottamuksen kuntoon.

Michael Keränen, Ilves

Sähäkkä hyökkääjä on ollut  Ilveksen vaisun kauden harvoja valopilkkuja. Vaikea pideltävä.

 

14.2.2013

 

14.02.2013 09:40

Jaa artikkeli: