Manniselle kolmen vuoden sopimus – muutoksia HPK:n organisaatioon

HPK on tehnyt Suomen mestaruuden Oulun Kärpissä voittaneen Sakari Mannisen kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

Suomen mestaruuden tänä keväänä Oulun Kärppien paidassa voittanut 23-vuotias Sakari Manninen on tehnyt HPK:n kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Hyökkääjänä pelaava Manninen on urallaan pelannut 66 liigaottelua. Viime kausi oli nuoren ja vikkelän Mannisen ensimmäinen kokonainen liigakausi. Mestaruuteen päättyneellä kaudellaan Manninen iski runkosarjassa 19 tehopistettä ja pudotuspeleissä tehot 2+3.

Päävalmentaja Arvonen tietää Mannisen potentiaalin.
– Sakari on taitava ja luistelunopea pelaaja. Hän tulee olemaan ensi kaudella Liigan kärkipelaajia ja olen erittäin tyytyväinen, että hän valitsi HPK:n. Hänellä on allaan hyvä kausi Kärpissä isossa roolissa ja uskon, että ensi kausi on Manniselle läpimurtokausi Liigaan.

Muutoksia HPK:n organisaatioon

Viimeisen neljän kauden ajan HPK:ssa pelaajakoordinaattorina toiminut Janne Laukkanen jättää tehtävänsä. Laukkanen kertoo irtisanoutumisen liittyvän henkilökohtaisiin syihin.
– Neljä vuotta raskaassa työssä tuli nyt tiensä päätökseen. Suomeksi sanottuna väsy tuli ja akut loppuivat, kertoo Laukkanen.

HPK:n ei ole tarkoitus täyttää Laukkasen paikkaa tässä vaiheessa, vaan joukkueen kokoaminen tapahtuu toimitusjohtaja Risto Korpelan ja HPK:n valmennuksen toimesta. HPK:lla on lisäksi käytössään asiantuntija-apua joukkueen loppuun rakentamisessa kaudelle 2015-2016.

Pitkän uran HPK:n toimistopäällikkönä tehnyt Ritva Lappi on jättänyt tehtävänsä maaliskuun lopussa. Uuden toimistopäällikön paikka oli keväällä haussa ja tehtävään valittiin Outi Lappalainen. Lappalainen on viimeiset seitsemän vuotta hoitanut Hemtex Suomen taloushallintoa.

Lappalainen aloittaa uudessa tehtävässään toukokuun 18. päivä. Siihen asti toimistopäällikön töistä vastaa Ritva Lappi.

HPK haluaa kiittää Ritvaa ja Jannea hyvästä työstä HPK:n eteen!

HPK tulee huomenna julkaisemaan seuraavan uuden pelaajasopimuksen.

Kausikortit nyt myynnissä – istumakausikortit alk. 280 £€

11.05.2015 17:00

Jaa artikkeli: