Maaliskuu on kumppanikuu: Vitabalans

Maaliskuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppanien juttusarjassa esittäytyy hämeenlinnalainen lääketehdas Vitabalans.

Haastattelukysymyksiin vastasi markkinointijohtaja Mervi Salmela:

”Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja. Päämarkkina-alueemme on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 12 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on kotimaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus ja viemmekin aidosti hämeenlinnalaista lääkealan osaamista Eurooppaan.

Vitabalansilla ja HPK:lla on pitkä yhteinen historia. HPK:n merkitys on kautta aikojen ollut erittäin suuri Hämeenlinnan kaupungille: Kerho edistää kaupungin positiivista mielikuvaa ja tunnettuutta. Liigalla on lisäksi erityinen asema ja sitä kautta yhteistyö tuo meille myös valtakunnallista näkyvyyttä. Urheilu yhdistyy luontevasti tervettä elämäntapaa tukevaan toimialaamme. Haluammekin juuri näistä syistä olla tukemassa seuraa, niin hyvinä kuin haastavampinakin aikoina. Pitkäaikainen kumppanuus on yksi Vitabalansin perusarvoista. Me emme hae pikavoittoja, vaan uskomme, että pitkäjänteinen yhteistyö tuo parhaat tulokset.

Vitabalans toimii useassa Euroopan maassa ja yhteistyömme imagovaikutus ulottuu myös kansainväliseen toimintaympäristöömme. Kerho ja Hämeenlinna tunnetaan monessa vientimaassamme, erityisesti kovissa lätkämaissa, kuten Tsekin tasavallassa ja Slovakiassa. Usein yhdessä muistellaan, ketkä maamiehet ovat Hämeenlinnassa pelanneet ja miten Kerho on kulloinkin menestynyt. HPK, Kimi Räikkönen ja Jari Litmanen ovat illalliskeskusteluiden vakiopuheenaiheita. Me muistamme toki aina mainita Kerhon Suomen mestaruuksista!”

www.vitabalans.fi

12.03.2021 07:10

Jaa artikkeli: