Maaliskuu on kumppanikuu: Vanha Nalle

Maaliskuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppaneiden kumppanikuun esittelyvuorossa Pub Vanha Nalle.

Jokainen otteluissa käynyt lienee kuullut tämän ravintolan mainoksen Pohjantähti Areenassa: ”Pub Vanha Nalle – Mennen, tullen.” Jäähallin ja keskustan puolivälissä sijaitseva Pub Vanha Nalle on toiminut Turuntiellä jo vuodesta 1976 lähtien. Osuuskaupan omistama ravintola tunnettiin Mylläri-nimellä, mutta omistajanvaihdoksen johdosta 2005 nimi vaihtui Vanha Nalleksi, joka oli ollut aiemmin jonkin aikaa käytössä 1980-luvun lopulla. Nykyinen yrittäjä Jonne Koskimies astui kuvioihin aprillipäivänä 2017.

Haastattelukysymyksiin vastasi yrittäjä Jonne Koskimies.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa?

Jäähallin läheinen sijainti sekä pubimme sijainti hallin ja keskustan välillä on vuosikymmenien ajan näkynyt asiakaskunnassamme. Tämän vuoksi yhteistyö on luontevaa. Yhteistyön kautta pubimme näkyvyys ja tunnettavuus lisääntyy. Myös HPK:n perinteinen, positiivinen ja kiekollinen pelitapa, nykyinen “toimistohenkilökunta” sekä oma henkilökohtainen fanitus on vaikuttanut.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

Pääsemme olemaan osa kaupungin yhteistä puheen- ja ylpeydenaihetta. Yhteistyö tuo lisäarvoa toimintaamme ja maineeseemme.

Mitä uutta yhteistyö tuo yrityksellenne?

Yllä mainittujen lisäksi mm. uusia asiakkaita, tapahtumia ja verkostoitumista.

Miten koette yhteistyön hyödyntävän brändiänne?

Yhteistyö lisää näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Uusin ihmisiin tutustuminen helpottaa toimimista kaupungin yrityskentällä sekä siviilielämässä.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Toivon, että yhteistyö pääsee jatkumaan jälleen aktiivisesti ja konkreettisesti koronan helpotettua. Tällä hetkellä toiminta on ymmärrettävästi aika yksisuuntaista.

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Molemmat mestaruudet, oikeastaan koko kaudet: 2006 välierä HIFK:ä vastaan, vastustajien erikoiset sekoilut (Tony Salmelainen, Matt Nickerson), joukkueen saapuminen yöllä torille… 2019: Mestaruusjuhlat Firmaliigan bussissa Brno-Praha välillä, samppanjapullo poksautettiin auki takapenkillä. Sama bussifirma ei suostunut enää kuljettamaan meitä seuraavana päivänä… HPK:n joukkue soitti seuraavana aamuna Nalleen ja kysyi josko voitaisiin avata jo (klo 9), odottelivat oven ulkopuolella Pojan kanssa… 😉

Nallen kotisivut osoitteessa https://www.vanhanalle.fi/

17.03.2021 10:07

Jaa artikkeli: