Maaliskuu on kumppanikuu: Securitas

Maaliskuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppanien juttusarjan esittelyvuorossa on turvallisuusalan yritys Securitas Oy, jonka työntekijöitä tapaa myös HPK:n kotiotteluissa järjestyksenvalvojina.

Kansainvälisesti toimiva Securitas tuottaa asiakkailleen erilaisia turvallisuuspalveluita. Asiakaskunta koostuu monenlaisista yksiköistä ja nämä toimivat hyvinkin erilaisilla toimialoilla. Suurimman osan kanssa yhteistyö on ollut pitkäaikaista kumppanuutta.

Laajasta valikoimasta löytyy palveluja vartioinnista tekniikkaan ja koulutuspalveluista konsultointiin, mikä edesauttaa jokaiselle asiakkaalle oman, räätälöidyn turvallisuutta koskevan kokonaisuuden luomisen.

Suomessa Securitaksen toiminta on alkanut vuonna 1993, kun se osti Suomen Teollisuuden Vartioinnin (STV). Suomen Teollisuuden Vartioinnin historia puolestaan sai alkunsa jo vuonna 1959.

 

Haastattelukysymyksiin vastasi Susanna Alén.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa? 

HPK:n arvokas brändi ja tunnettuus sekä toiminnallinen yhteistyömme. Tuotamme HPK:n kotiotteluihin turvallisuuspalveluja. Panostamme liiketoiminnassamme vahvasti paikallisuuteen ja aitoon läsnäoloon asiakkaiden keskuudessa. Yhteistyö HPK:n kanssa edistää paikallista verkostoitumista ja myös tunnettuutta paikallisessa markkinassa. Osana arvojamme haluamme lisäksi olla mukana toiminnassa, joka edistää mielikuvaa liikunnallisuudesta ja sitä kautta hyvinvoinnista. Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja yhteisöllisten harrastusten pariin. Luonnollisesti tarjoamme myös henkilöstöllemme erilaisia liikuntamahdollisuuksia työsuhde-etuina.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

Aiemmin mainitun lisäksi yhteistyömme merkitsee konkretian tasolla aitoa kumppanuutta ja ”yhteiseen hiileen puhaltamista”. Elämme vahvasti ja läsnä toiminnassa mukana. Toivomme yhteistyömme myös edistävän positiivista työnantajamielikuvaa yrityksestämme.

Mitä uutta yhteistyö tuo yrityksellenne?

Olemme toimineet kumppanina useissa liikunnallisissa tapahtumissa ja eri lajien parissa. Kumppanuus HPK:n kanssa toi meidät jääkiekon pariin ja on helppo todeta tämän jälkeen, mikä on urheilussa Suomen ykköslaji!

Miten koette yhteistyön hyödyntävän brändiänne?

Yhteistyömme lisää brändimme paikallista tunnettuutta ja vahvistaa verkostojamme.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Kuten varmasti meidän kaikkien, koronan väistyminen on päällimmäinen odotus ja toiminnan käynnistyminen sittemmin uudelleen. Elämme toiminnallisesta yhteistyöstä ja kaipaamme palavasti tapahtumia ja tunnelmaa. Yhteistyö on sujunut odotusten mukaan ja on ollut mutkatonta.

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Aloitimme yhteistyön kaudella 2018–2019. Kausi huipentui Suomen mestaruuteen 2019. Olimme mukana toiminnassa & tunnelmassa, joka ei unohdu koskaan. Tai saattaa unohtua seuraavan Suomen mestaruuden juhlinnan tuoksinassa.

 

Lisätietoja löytyy osoitteista:

https://www.securitas.fi/

https://www.facebook.com/securitasevents

 

 

29.03.2021 14:31

Jaa artikkeli: