Maaliskuu on Kumppanikuu: Mehiläinen Oy

Maaliskuu on varattu kumppaneille! Esittelyvuorossa tällä haavaa terveyspalveluja tarjoava Mehiläinen Oy.

111-vuotias Mehiläinen on vahva valtakunnallinen terveydenhuoltoalan toimija. Mehiläinen hoitaa vuosittain 1,3 miljoonaa suomalaista 22 300 työntekijänsä voimin. Mehiläinen on Suomen yksi tunnetuimmista terveydenhuollon brändistä ja erittäin arvostettu kaikissa asiakasryhmissä. Asiakaskuntaan kuuluu yksityis-, vakuutus-, yritys- ja kunta-asiakkaita niin yksityisissä kuin julkisissakin terveyspalveluissa sekä julkisissa sosiaalipalveluissa. Myös Urheilu Mehiläisessä on dynaaminen, vaikuttava valtakunnallinen asiantuntijaverkosto.

Pitkän työn palkinto – Suomen mestaruus! HPK:n liigajoukkueen lääkäri Marko Kivimäki ja fysioterapeutti Ville Suomalainen, Mehiläisestä molemmat. (Kuva: Juha Sulin)

Haastattelukysymyksiin vastasi U20-joukkueen lääkäri Ilari Sauroja.

On hienoa voida yhdistää brändimme Kanta-Hämeen vahvimpaan ja positiivisimpaan brändiin eli HPK:hon. Yhteistyö tuo Mehiläiselle sen ansaitsemaa positiivista näkyvyyttä ja vahvistaa Mehiläisen paikallista tunnettuutta.

HPK:n liigajoukkueen lääkärit ovat olleet Mehiläisestä jo v. 2007 alkaen. Kun sitten v. 2010 käynnistettiin valtakunnallinen Urheilu Mehiläinen, oli hyvin luontevaa tiivistää Mehiläisen ja HPK:n yhteistyötä. Hämeenlinnan Urheilu Mehiläisen ensimmäinen leikkauspotilas olikin HPK:n pelaaja. Pelaajien vammojen hoitoa ja kuntoutusta on siis tehty jo 10 vuotta yhteistyössä Kerhon valmennusjohdon kanssa. Vuodesta 2015 Mehiläinen on hoitanut myös HPK Liiga Oy:n työterveyshuollon, mikä paitsi laajensi pelaajien hoitoa entisestään, toi Kerhon muunkin henkilökunnan Mehiläisen asiakkaiksi.

Mehiläinen haluaa jatkossakin olla HPK:n kanssa yhteistyössä kaikilla toimintansa osa-alueilla: lääkärikeskuksen urheilulääkäreiden, fysioterapeuttien, työterveyden ja sairaalan työpanoksella, sekä tietenkin Kerhon sponsorina. Vahva kumppanuus tarkoittaa yhdessä ponnistelua ja toistensa tukemista niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Mieleenpainuvimmat hetket Mehiläisen ja HPK:n yhteistoiminnan ajalta ovat Nuorten SM-liigan mestaruudet 2013 ja 2017 ja A-Nuorten hieno hopeasija seurajoukkueiden Maailmancupissa 2013. Jääkiekkohistoriaa tehtiin HPK:n ja TPS:n kohdatessa Nuorten SM-liigan finaaliottelussa 2015, jossa oli Nuorten Liigan kaikkien aikojen ennätysyleisö – yli 10 000 katsojaa. Kerho jäi huikeassa ottelusarjassa hopealle, mutta kausi oli mieleenpainuva. Mutta hienoimpana historian hetkenä on nyt tietenkin mielessä Matkalla Huipulle osat 1 ja 2 ja lopulta mestaruus 2019!

 

18.03.2021 11:34

Jaa artikkeli: