Maaliskuu on kumppanikuu: Mainostoimisto Precis

Maaliskuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppaneiden esittäytymisvuorossa on markkinoinnin ja median ammattilainen Mainostoimisto Precis Oy.

Hämeenlinnalainen Mainostoimisto Precis Oy tarjoaa strategista ja graafista suunnittelua, markkinointiviestintää sen eri muodoissa, verkkosivustojen suunnittelua ja tuotantoa, kuva- ja videotuotantoa sekä sosiaalisen median sisällöntuotantoa, sen hallintaa ja analytiikkaa.

Precis on perustettu vuonna 1993, ja sillä on olemassaolonsa aikana kertynyt laaja yhteistyöverkosto, kumppaneina mm. Fonecta, Troll VFX ja E21. Globaalin toimialan luonteesta johtuen asiakaskunta voi sijaita missä päin maailmaa tahansa.

Haastattelukysymyksiin vastasi Art Director Jukka Turunen.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa?

Paikallisesti ja kansallisesti näkyvä, valovoimainen brändi houkutti tekemään yhteistyötä ja olemaan mukana brändin kehitystyössä.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

Markkinointiosaamisen hyödyntämistä, paikallista näkyvyyttä ja aktiiista kanavaa johon tuottaa erilaisia materiaaleja kuluttajarajapintaan.

Mitä uutta yhteistyö tuo yrityksellenne?

Näkyvyyden kautta uusia asiakkuuksia ja mahdollisuuksia saada omaa viestintää läpi kuluttajille.

Miten koette yhteistyön hyödyntävän brändiänne?

HPK-arvopohja soi myös meidän sydämessämme, joten tämä liittää meidät kiinteästi osaksi halua auttaa ja kehittää brändiä myötä- ja vastamäissä.

Alueen vahvimpana urheilubrändinä HPK:ta ei voi olla ohittamatta, näin ollen on itsestään selvää olla mukana ja puhaltaa yhteen hiileen. Yhteistyön kautta myös oma brändimme saa uusia ulottuvuuksia vastaanottajien mielikuvissa. Näitä omilla viesteillämme ohjaamalla rakennamme HPK:n kautta Precis-brändin kiinnostavuutta.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Vuosien varrella yhteistyö on sujunut hyvin eikä sitä heikentäviä tekijöitä ole ilmennyt. Tämä vaatii toki molemminpuolista ymmärrystä tavoitteista ja tuotantotavoista niin nyt kuin jatkossakin. Henkilökemiat toimivat mainiosti ylintä johtoa myöten.

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Jukka Jalosen aikakausi päävalmentajana ja mestaruus vuonna 2006 ovat jääneet mieleen lähtemättömästi. Heti seuraavana toki Pendon aikakausi ja vuoden 2019 mestaruus.

Preciksen jengin löydät osoitteesta: https://www.mainostoimistoprecis.fi/

Muut #MUNHPK -videot täältä.

23.03.2021 12:09

Jaa artikkeli: