Maaliskuu on kumppanikuu: Rengasliike Kumisetä Hämeenlinna Oy

Maaliskuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppaneiden esittelyvuorossa ääneen pääsee Rengasliike Kumisetä Hämeenlinna Oy.

Vuonna 2018 perustetun Kumisedän toimialaan kuuluvat renkaiden ja vanteiden vähittäis- ja tukkumyynti sekä rengasasennukset. Lisäksi ilmastointien täyttöhuollot löytyvät nykyään Kumisedän palveluvalikoimasta. Yrityksen toinen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä.

Haastattelukysymyksiin vastasi Okko Lajunen.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa?

Meille paikallisuus on erittäin tärkeää, kun valitsemme yhteistyökumppaneita. Urheilu ja jääkiekko on lähellä sydäntä, joten HPK oli luonnollinen valinta yhteistyölle. Yhteistyömme ulottuu miesten ja naisten liigajoukkueiden lisäksi myös juniorijääkiekkoon.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

Yhteistyö merkitsee paljon. Tietysti se, että pääsemme olemaan mukana osa HPK-perhettä ja myös se, että saamme yrityksellemme näkyvyyttä.

Mitä uutta yhteistyö tuo yrityksellenne?

Toivottavasti uusia asiakkaita. 😊 Olemme päässeet myös firman porukan kanssa käymään otteluissa yhdessä, mikä on miellyttävä piristysruiske joskus niin harmaan arjen keskellä.

Miten koette yhteistyön hyödyntävän brändiänne?

HPK on erittäin hyvin hoidettu ja hyvämaineinen brändi. Varmasti näkyminen samoissa kuvissa tekee meidän brändistämme myös entistä paremman.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Yhteistyö on sujunut oikein hienosti. Olen iloinen siitä, että myös korona-aikana koitettu huomioida yritysten näkyminen järjestämällä kaikkea extraa. Hyviä ideoita kaiken kaikkiaan markkinointi on keksinyt. 😊

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Mestaruus 2019!

Kumisedän renkaineen tavoitat täältä: https://www.kumiseta.fi/hameenlinna/

24.03.2021 16:00

Jaa artikkeli: