Maaliskuu on kumppanikuu: Hämeen Diesel

Maaliskuu on varattu kumppaneille! Viikon ensimmäisenä esittäytyy HPK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Hämeen Diesel Oy.

Hämeen Diesel Oy on diesel- ja bensiinimoottorien sekä työkonevaihteistojen erikoiskorjaamo, joka tarjoaa myös koneistuksia sekä myy vaihtomoottoreita.

Hämeen Diesel on perustettu vuonna 1966, joten yrityksellä on ikää plakkarissa ansiokkaat 55 vuotta. Toiminnan kulmakiviä ovat henkilöstön vankka kokemus ja ammattitaito, jota on ylläpidetty ja kehitetty viime vuosikymmeninä alan kehityksen kiihtyessä yhä tietokoneistetumpaan suuntaan. Ammattitaitoa vahvistaa Hämeen Dieselin kehittämä laatustandardi.

Toiminta-alueeseen kuuluu Hämeen talousalueen lisäksi koko muu Suomi, Pohjoismaat sekä Baltian alue. Asiakaskunta koostuu eri alojen yrityksistä, jotka ovat sijoittuneet mm. satamiin, sahoille, paperi- ja kaivosteollisuuteen tai harjoittavat raskaan kaluston rahtiliikennettä.

 

Yhteistyöstä HPK:n kanssa kertoo Heikki Koivula:

Hämeen Diesel Oy on ollut mukana tukemassa HPK:ta jo usean vuosikymmenen ajan. Pienimuotoinen tukeminen alkoi HPK:n kanssa jo silloin, kun Hannu Savolainen vielä sopivasti kiekkoa kiihdytti maaliin! Aina näistä yhteistyökuvioista on keskusteltu työasioiden lomassa.

Yhteistyö HPK:n kanssa on edelleen merkittävä asia seuran pärjäämisessä sekä yhä kiristyvässä kamppailussa mestaruudesta! Varsinkin nyt on tärkeää kannustaa, kun on tämä koronakin kiusana.

Yhteystyö on sujunut hyvin ja hyödyntää toimintaamme niin, että esim. olemme mukana nuorten liikunnan kannustajana, mistä asiakkaamme tietävät.

Monet kerrat olemme järjestäneet asiakkaidemme vierailut HPK:n kotiotteluissa, kun asiakkaan alueen joukkue on ollut pelaamassa Hämeenlinnassa. Näistä on aina saanut mielekkäitä ”palavereita”!

Mieleen on jäänyt 2006 mestaruus, kun odottelimme torilla Porista autoa, joka toi Mestarit ison väkijoukon keskelle onniteltavaksi! Muistiin on jäänyt myös HPK:n alun pelimies Juhani Eloranta sekä maalivahti Heikkilä. Meidän nuorempi väki muistaa ”Kyy” Palon, vanhemman Tuulolan ja Mäkkärin.

Hämeen Dieselin löydät:

www.hameendiesel.fi

https://www.facebook.com/H%C3%A4meen-Diesel-Oy-114065573782624

https://www.linkedin.com/company/h%C3%A4meen-diesel-oy

22.03.2021 13:02

Jaa artikkeli: