Maaliskuu on kumppanikuu: Forever Kuntoklubi

Maaliskuu on varattu kumppaneille! Ääneen pääsee tällä kertaa Forever Hämeenlinna, joka liikuttaa myös HPK:n pelaajia ja muutakin henkilökuntaa.

Pihlajalinnan omistama kuntoklubi Forever tarjoaa kaikenikäisille ja -kuntoisille asiakkailleen monipuolisia liikuntapalveluja. Liikkumaan pääsee niin ryhmissä kuin yksinkin. Ryhmäliikuntaa järjestetään omissa tiloissa, mm. sisäpyöräilysalissa poljetaan ohjatusti lähes päivittäin. Lisäksi Foreveriltä löytyy myös yksilövalmennuspalveluja kuten esimerkiksi personal trainingiä ja fustra-ohjausta.

Kuntoklubin asiakkaita palvellaan aamuisin ja iltaisin, ja perheen pienimmille on tarjolla lapsiparkki vanhemman harjoittelun ajaksi. Kun palataan normaalitilanteeseen koronan jälkeen, niin kuntoilijat pääsevät taas myös saunaan tai hierovaan tuoliin harjoittelun päätteeksi.

Haastattelukysymyksiin vastasi aluepäällikkö Jaakko Hautakangas.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa?

Yhteistyötä on nyt takana lähes kymmenen vuotta. Foreverin aloittaessa Hämeenlinnassa 2011 haluttiin saada iso ja menestynyt seura mukaan yhteistyöhön. Yhteistyötä on tehty siitä saakka suuntaan, jos toiseen, aina kuntoutuksesta ja kesätreeneistä yhteisiin promoihin.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

HPK on varmasti kaupungin seuratuin ja yksi mielenkiintoisimmista organisaatioista, ja tätä kautta merkitys meille on valtava. Näkyvyys ympärivuotisesti ottelutapahtumissa, yhteiset markkinointitempaukset ja asiakastilaisuudet herättävät aina kiinnostusta ihmisissä.

Mitä uutta yhteistyö tuo yrityksellenne?

Kuntoklubiltamme löytyy kaikenikäisiä ja -tasoisia liikkujia, mutta varmasti eniten kävijöitä on työssäkäyvien keski-ikäisten osalta. HPK hyödyntää varsinkin kesäkaudella tilojamme pelaajien kesäharjoitteluun ja samalla asiakkaamme saavat mukavan tuulahduksen ammattiurheilijoiden arjesta. Loukkaantuneiden pelaajien kuntoutukset ovat myös mielenkiintoista seurattavaa klubimme asiakkaille.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Yhteydenpito toimistolle on ollut helppoa ja nopeaa, vaikka HPK:n organisaatio on kasvanut kymmenessä vuodessa valtavin harppauksin eteenpäin. Yhteistyökumppanina koemme, että meidät pidetään hyvin ajan tasalla myös mahdollisissa muutoksissa tai haasteissa mitä mahdollisesti edessä voisi olla. Joka vuosi on keksitty ja kokeiltu jotain uutta tapaa toimia yhteistyön nimissä, ja mielestämme tämä on ollut virkistävää.

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Mestaruudet tietysti helppo muistaa, mutta myös kauden 2013–2014 loppukiri kahdeksalla perättäisellä voitolla, ja KHL:ään siirtyvän Jokereiden tiputus on jäänyt kirkkaana mieleen.

 

Lisätietoa Foreverin palveluista löytyy verkosta:

www.foreverclub.fi

https://www.facebook.com/foreverhameenlinna

31.03.2021 13:36

Jaa artikkeli: