Maailmanmestarit Ritari-areenalla perjantaina klo 19.00!

Tervetuloa maailmanmestaruusjuhlaan ja huutamaan vielä kerran ”Ihanaa Leijonat Ihanaa!”. Leijonista paikalla ovat Jukka Jalonen, Niko Kapanen, Janne Lahti, Kari Brusin ja Juha Sulin.

Hurraaminen alkaa perjantaina 20.5. klo 19.00. Ovet ja ravintolat aukeavat juhlakansalle jo klo 18.30. Tule ajoissa, jotta saat hyvän paikan joko kaukalossa tai katsomoissa. Sisäänkäynti tapahtuu Ritari-areenan molemmista alaovista.

Kerho-ravintola, Ritariklubi ja KAKUTI-baari, sekä myyntipisteet areenassa ja kaukalossa palvelevat juhlakansaa normaalin ottelutapahtuman tavoin.
Ohjelmassa perjantaina on tietysti maailmanmestareiden haastatteluja, puheita ja kisojen ajalta tuttuja biisejä. Lisäksi hämeenlinnalaisia hemmottelee stand up koomikko Fredi Lilius ja Speedy Gonzales. Tilaisuuden juontaa kiekkomies Oikka.

Kysy Leijonilta!

Nyt on mahdollisuutesi kysyä Leijonilta kaikki se mikä sinua on askarruttanut kisojen aikana. Lähetä kysymyksesi ja yhteystietosi HPK:n nettisivujen OTA YHTEYTTÄ painikkeen alta. Kiinnostavimmat kysymykset pääsevät Oikan kysymyslistalle ja palkinnoksi kysymyksen lähettäjä saa kaksi istumapaikkalippua Kerhon ensimmäiseen kotiotteluun kaudella 2011–2012. Klikkaa ja kysy!

19.05.2011 06:04

Jaa artikkeli: