Lukko vastaan Miettisen paluuottelussa

HPK-Lukko 13.11.2012 klo. 18.30

HPK ja Lukko kohtaavat maaottelutauon jälkeen Hämeenlinnan Ritari Areenalla. Lisävärinää tiistai-illan otteluun tuo Antti Miettisen odotettu paluu HPK-paitaan. Miettinen ottaa kantaakseen tutun pelipaidan, numero 20.

Päivän puntari

Tiistain ottelussa kohtaavat huippuiskussa ennen taukoa ollut HPK, sekä nousukuntoa väläytellyt Rauman Lukko. HPK:lla alla on seitsemän ottelun voittoputki. Myös Lukko aloitti tauon orastavassa voittoputkessa, kun raumalaiset kaatoivat peräkkäisinä päivinä ensin Ässät ja sitten Jokerit.

– Saamme vastaamme nousukuntoisen Lukon. Tauon jälkeen ensimmäinen peli on yleensä intensiteettitasoltaan kova. Pelissä on kova vauhti ja taistelu. Meidän haasteena on saada pidettyä sama viretaso mitä ennen taukoa meillä oli, puntaroi HPK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin ottelua edeltäneenä päivänä.

– Olen jo jonkin aikaa odotellut, että pääsisin taas pelaamaan. Hyvät on fiilikset paluusta HPK-paitaan, Antti Miettinen kertoi ja myönsi hieman myös jännittävän tiistain ottelua. Miettinen uskoo jännityksen karisevan kuitenkin viimeistään pelipäivänä, kunhan pääsee normaalien pelirutiinien pariin.

Näillä mennään

Selin oli luonnollisesti tyytyväinen Miettisen paluusta Hämeenlinnaan.

– Saamme joukkueeseemme kokeneen huippupelaajan. Miettinen on HPK-lähtöinen pelaaja, joka sopii meidän pelitapaamme ja työmoraaliin loistavasti. Miettinen aloittaa Viitaluoman ketjussa, jossa toisella laidalla jatkaa Eric Fehr.

Muuten HPK:n kokoonpano selviää ottelupäivänä. Varmuudella tiistain pelin poissa ovat Jokerit-pelissä aivotärähdyksen saanut Jesse Saarinen, sekä samassa ottelussa sormensa murtanut Arsi Piispanen. Myös Juha Kiilholmalla on ollut ongelmia selkänsä kanssa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Viikonloppuna nuorten maajoukkueessa kolme ottelua kolmeen päivään uurastaneet Juuso Vainio ja Robert Leino saavat tiistaina todennäköisesti lepovuoron.

Lukolta taukoa edeltäneestä ottelusta sivussa olivat tanskalaiset Frans Nielsen, sekä Philip Larsen. Kokenut Jussi Pesonen jatkanee edelleen sairasosastolla.

Suurennuslasin alla

Mikkel Bödker, Lukko – Lukon tanskalaisvahvistuksista näkyvin ja tehokkain. Bödker on noussut Lukon parhaaksi maalintekijäksi kahdeksalla osumallaan.

Antti Aarnio, HPK – Aarnio huilasi Pelicans-ottelun mutta tekee paluun kokoonpanoon tiistaina. Aina sattuu ja tapahtuu -ketjun johtohahmo harvemmin komeilee pistetilastoissa. Aarnio on kuitenkin korvaamaton pelaaja HPK:n duunariosastolla.

Antti Miettinen, HPK – Lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen HPK:n sotisopaan palaava Miettinen on luonnollinen valinta tämän otsikon alle. Miettinen kertoi itse, ettei usko oman pelaamisensa juurikaan muuttuneen vuosien aikana. Tiistaina luvassa siis vauhtia, taitoa ja periksi antamatonta yritystä.

Frisbee-kisassa palkintona 50″ televisio   

Tiistaina toisen erätauon frisbee-kisan palkintona on Tekniset TV-Sävel Tiiriön 50 tuumainen taulutelevisio. Frisbeet voi ostaa Ritari-areenan päätykioskeista, Kerho-shopeista ja kiertäviltä myyjiltä. Kisa käydään toisella erätauolla ja ylituomarina toimii tuttuun tapaan Herra Ottelujuontaja Peter Petro.

Elenian kuukauden juniori palkitaan jälleen

Jussi Ilonen valittiin HPK:n kuukauden Elenia-junioriksi joukkueen sisällä tehdyn äänestyksen perusteella, jossa ääniä saivat antaa niin pelaajat kuin toimihenkilötkin. Äänestyksessä haettiin pelaajaa, joka parhaiten kuvaa Juniorijääkiekon slogania: ”Hyvällä Hengellä” sekä Edustusjääkiekon lupausta: ”Kovalla Tunteella”. Jussi täyttää nämä kriteerit erinomaisesti olemalla kentällä periksi antamaton taistelija sekä kentän ulkopuolella reilu ja kannustava kaveri. Jussi palkitaan ennen ottelua Elenian ja HPK:n puolesta jäällä. Hienoa duunia ja onnea Jussille!

Ville Peltonen 13.11.2012

13.11.2012 07:36

Jaa artikkeli: