Loppukirin paikka!

HPK – Lukko 1.3.2012 klo. 18.30

Tappioputkeen ajautunut HPK on tehnyt matkan playoffeihin itselleen mutkikkaaksi. Mahdollisuudet kympin sakkiin on edelleen olemassa mutta se vaatii kurssin täydellistä kääntymistä mieluummin välittömästi.

Maaliskuun ensimmäinen päivä tuo HPK:lle ensimmäisen mahdollisuuden kurssin kääntämiseen, kun Rauman Lukko saapuu Hämeenlinnaan. Myös Lukko taistelee viimeisistä pudotuspelipaikoista, joten panosta ja jännitystä Hämeenlinnan torstai-illasta tuskin puuttuu. Runkosarjaa on HPK:n osalta jäljellä seitsemän ottelua ja viimeiseen pudotuspelipaikkaan on matkaa yhdeksän pistettä. 

Tiistaina HPK hallitsi Tampereella Tapparaa vastaan puolet ottelusta lähes mielin määrin. Klassinen sanonta “maalit ratkaisee” tuli kuitenkin HPK:lle tutuksi, eikä Tampereelta ollut pisteitä kotiintuomisiksi.

Siinä missä HPK vaeltaa viiden tappiollisen ottelun putkessa, on Lukon voitollista ottelua seurannut tappio ja päinvastoin. Lukon parhaimpina edellisissä otteluissa tehopisteiden valossa on häärinyt Janne Keränen – Lauri Tukonen parivaljakko. Myös tammikuussa Saipasta Lukkoon siirtynyt Richard Lintner on löytänyt jälleen pistejyvänsä.

Voimaa hyökkäykseen

HPK:lla kaksi ensimmäistä kentällistä jatkanee samoilla koostumuksilla torstaina. Paluun pelaavaan kokoonpanoon tekee Kari Sihvonen. Sihvonen tuo hyökkäykseen voimaa ja kovaa taistelua, minkä toivotaan sytyttävän koko HPK:n joukkueen. Pelaava maalivahti ja tarkemmat kokoonpanot ratkeavat kuitenkin vasta torstain iltapäivän aikana.

S-Etukortilla saa sekä Lukko, että KalPa -matseista 3,5 euron alennuksen. Tarjousliput myy Kerho-ravintola, ABC Tiiriö ja Riihimäki sekä Ritari-areenan lippuluukku. Alennukset koskevat normaaleja istumapaikkoja. Vihreä kortti viuhumaan!

HPK-Lukko
tänään klo 18.30
TERVETULOA!

Ville Peltonen 1.3.2012
 

01.03.2012 08:03

Jaa artikkeli: