Lokakuu on täyttä teemojen tykitystä – voita Spengler matka vain tulemalla matsiin!

HPK pelaa lokakuussa 2017 kuusi kotiottelua, joista kolme lauantaisin. Tässä kuukauden tärpit, älä missaa näitä!

Lokakuu: Tule peliin – voita Spengler Cup matka

Joka kerta, kun yleisömäärä ylittää 4000 HPK:n kotiottelussa Ritari-areenassa lokakuun 2017 aikana, HPK arpoo kaikkien sisäänluettujen lippujen ja korttien kesken matkan Spengler Cupiin!

Saat siis 995€ arvoisen kannattajamatkan ilmaiseksi! Nyt jos koskaan kannattaa houkutella myös kaveri matsiin!!

Ottelun kolmannessa erässä yleisömäärän ilmoituksen jälkeen hallin mediakuutiolle ja televisioihin ilmestyy 22-numeroinen viivakoodi, joka löytyy joko lipusta tai kausikortista. Lisäksi ilmoitetaan, mistä ovesta asiakas on tullut areenalle sisään. Lippu tai kausikortti tulee esittää ottelun päättymisen jälkeen lippuluukun henkilökunnalle (areenan eteläpääty, käynti ulkokautta). Numerosarjan varmistamisen jälkeen voittajan yhteystiedot otetaan ylös ja Spengler Cup -matkan varaus tehdään. 

Lokakuu: Klubitarjous jokaiseen otteluun

Nyt on hyvä tilaisuus tutustua HPK:n Ritariklubiin ja sen palveluihin! Lokakuun ajan klubiliput maksavat vain 55€ / kpl. Lippu sisältää istumapaikan C2 tai C3 -katsomoissa, buffet ruokailun ennen peliä sekä erätaukotarjoiluina makeaa ja suolaista pikkupurtavaa sekä tietysti kahvit. Lisäksi klubilla pääset nauttimaan molempien joukkueiden valmentajahaastattelusta ennen peliä.

Klubiliput myy: Kerho-ravintola arkisin klo 8-17 tai HPK myynti Sini Saarinen 044 536 0553 / Sami Matinkari 040 451 5534

7.10. HPK-KooKoo – Vanhat pelipaidat

Viime kaudella esitelty vanhat pelipaidat ilta sai ihmiset liikkeelle! KooKoo -matsissa on jälleen mahdollisuus pukea varastojen helmet päälle ja verrata vierustoverin kanssa niitä! Kaiva siis vanhat pelipaidat esiin ja ole reteesti oranssi (tai musta, valkoinen, sininen jne)!

Kerho-ravintolassa esitellään jälleen paitoja!

Liput HPK-KooKoo -matsiin tästä!

17.10. HPK-KalPa ja 21.10. HPK-Jukurit – Perhepaketit ja perheaitiot

Perhepelit valtaavat syyslomaviikon Ritari-areenassa! Tänä vuonna saadaan kahdesti nauttia perheteemoista ja tietysti tarjoushintaisista lipuista! Miniperhepaketti 1+1 30€ ja Perhepaketti 2+2 tai 1+3 36€!

Perhepelien aitiot ovat myös myynnissä familytarjouksin! Aitio 10 hlöä vain 350€ (sis. aitiovuokran, lipun ja lihapullat+nakit+lohkoperunat). Perhehintaiset aitiot myydään vain yksityishenkilöille.
Aitiovaraukset: HPK myynti Sini Saarinen 044 536 0553 / Sami Matinkari 040 451 5534

Heimon kala on jo valmiina lentämään uuteen kotiin – tule ja saatat saada lentävän kalan kotiisi! Heimon kala lentää molemmissa perhepeleissä!

Osta liput syysloman peleihin täältä!

28.10. HPK-SaiPa – Oktoberfest

Trio Nahkahousut, makkaraa, upeeta jengiä ja tietysti OLUTTA! HPK Oktoberfest valtaa Kerho-ravintolan! Varaa oma paikkasi 04577321332!

02.10.2017 09:00

Jaa artikkeli: