Lisäpisteitä tarjolla Tampereella?

Ilves-HPK 4.10.2014 klo 18.30

HPK selätti Kuopion KalPan perjantaina jatkoajan jälkeen napaten plakkariinsa kaksi pistettä. Tänään on jälleen uusi mahdollisuus lisäpisteisiin, kun vastaan asettuu Tampereen Ilves.

HPK ykkösketju ratkaisi eilisen ottelun KalPaa vastaan. Eero Somervuoren (2+1) johdolla myös Marek Viedensky (1+0) ja Jesse Saarinen (0+1) pääsivät tehopisteille.

Tänään poikkeuksellisesti vasta klo 18.30 alkavassa ottelussa vastassa on Ilves, joka on juuttunut Liigan häntäpäähän. Kasassa seitsemästä pelatusta ottelusta on kaksi voittoa ja viisi tappiota. Pisteitä siis tasan kuusi. HPK on sarjataulukossa pari pykälää ylempänä 11 pisteellä.

Saroksen vuoro

Tapparaa ja KalPaa vastaan torjuntavuorossa ollut Joni Myllykoski saa tänään lepovuoron, kun maalissa HPK:lla pelaa Juuse Saros.
– Ollaan keskusteltu meidän systeemi eikä tarkoituksena ole istuttaa kumpaakaan langalla. Tasapuolisesti maalivahdit pelaavat meillä ja meillä vallitsee terve kilpailuasetelma, kertoi HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen torstaina.

Loukkaantumisen takia sivussa ollut Saku Salminen palaa tänään kokoonpanoon Ilvestä vastaan. Eilen Juha Koiviston maalin syöttänyt Ville Järveläinen ei pelaa.

Ilveksen tuorein vahvistus Vojtech Polak pelaa tänään toisen ottelunsa Ilveksen nutussa. Polak jäi ensimmäisessä ottelussaan vielä ilman tehopisteitä, mutta otteista päätellen niitä on vielä luvassa.

Tästä illan kokoonpanoihin.

Kämmen 4.10.2014

 

 

04.10.2014 14:20

Jaa artikkeli: