Lisää vastauksia maajoukkuetauon kysymyksiin

Maajoukkuetauon aikana sai kysyä ja HPK lupasi vastata, tässä valmennuksen vastauksia.

Teemu lassila on ollut kaikki kaikessa kerhossa mutta mites metsola hänellä on mennyt loistavasti ne pelit mitä hän on pelannut tällä kaudella kerhossa,,onko mahdollista nähdä häntä pleijareissa ja kuinka paljon häntä peluutetaan?

Metsola on todellakin pelannut erinomaisesti! Menemme peli kerrallaan ja Metsolallekin tulee varmasti pelejä loppukauden aikana.

Kysyisin hieman tuosta ylivoimasta. Rindell on hieman puhunutkin, että pitäisi onnistua yksinkertaistamaan sitä. Olin katsomossa HPK-Blues peliä 5.3.2011 ja siinä pelissä tuli 5-3 ylivoima Kerholle. Vain hieman ylivoiman lopussa pelattiin suoraan syötöstä vetoa. Tämä näytti todella tehokkaalta ja saatii runsaasti laukauksia, saaden samalla maalivahti poikittaisliikkeeseen. Kysynkin tähän liittyen, eikö Puustista voisi käyttää ylivoimalla hieman kuin Selännettä laukomaan suoraan syötöstä.

Kyllä varmasti ollaan mietitty sitäkin vaihtoehtoa. Liigassa tänäpäivänä alivoimapelaaminen on kehittynyt hirmuisesti, kun on käytössä videomateriaali jokaisesta joukkueesta, miten he pelaavat ylivoima kuvionsa. Mutta ylivoimassa täytyy saada enemmän laukauksia aikaiseksi ja sitä kautta saada alivoima repeilemään.

Sitten toisena pointtija kysyisin mikä Tuukka Mäkelällä on?

Tuukka Mäkelällä on yläraajavamma ja palaa kokoonpanoon todennäköisesti 1-2 viikon kuluttua.

Ihmettelen MIKSI omia a-junioreita ei oteta edustuksen rinkiin tai tarkoitan siis peleihin. A-juniorit ovat olleet huikeassa kunnossa koko kauden. A-junnuja on monia joita voisi nostaa edustukseen: Mäkinen, Rautiainen, Paajanen, jne. Olen aika varma että jos ei kohta ala jotain tapahtuun, niin omat juniorit lähtevät muualle, jossa he saisivat mahdollisuutensa näyttöpaikkaan. Sitten otetaan Nättinen Bluesista vaikka hän ei ole sen parempi pelaaja kuin nuo Hpk:n a-junnut. Olen varma että esim. Mäkinen olisi parempi vaihtoehto edustukseen kuin Nättinen. Kummakin pelejä seuranneena voin sen näin todeta! Ps. Hpk:n a-junioreiden pelejä seuranneena voin todeta että heidän pelit ovat olleet parempia kuin edustuksen!

Meillä on pelannut tällä kaudella tähän mennessä 9 kpl A-juniori ikäistä pelaajaa!! Se on todella iso määrä Sm-liigassa yhdelle kaudelle. Ja pojat onkin pelannut erittäin hyvin ja isolla vastuulla. Esimerkkinä Santeri Alatalo joka on pelannut Hpk:sta eniten otteluita tällä kaudella.( Alatalo, Kärmeniemi,Turtiainen, Honka, Rautiainen, Erkkilä, Pesonen, Meriläinen ja Nättinen)

Vaikka Kerho olisi viisi maalia perässä vastustajasta, pelaatteko aina täysillä?

Kyllä pelataan niin kauan kun summeri soi.

Kuulin, että Laamanen olisi ollut kovassa kuumeessa. Ehtiikö hän tervehtyä ennen maajoukkuetaukoa?

Laamanen on täysin terve ja on mukana maajoukkuetaon jälkeen.

Onko Viitaluoma pelikunnossa tauon jälkeen?

Viitaluoman kanssa päivä kerrallaan mutta vahva usko pelaa.

11.02.2011 14:19

Jaa artikkeli: