Lipunmyynti alkaa 6.9.2021 klo 10.00 – myyntiin neljä matsia

HPK:n runkosarjan kotiotteluiden ensimmäisen neljän ottelun liput tulevat myyntiin maanantaina 6.9.2021 klo 10.00 Lippupisteen kanavissa ja Kerho-ravintolassa. Helpoiten liput ostat Lippu.fistä.

HPK:n runkosarjan kotiotteluista myyntiin 6.9. tulevat ensimmäiset neljä ottelua:

10.9. HPK-Tappara
17.9. HPK-Ässät
25.9. HPK-HIFK
6.10. HPK-Jukurit

Klikkaa tästä lippuostoksille ma 6.9. klo 10.00 alkaen

Aitio- ja ryhmälipunmyynti on käynnissä HPK:n toimistolla kaikkiin runkosarjan otteluihin.
Aitiot: Pasi Järvinen [email protected]
Ryhmät yli 10 hlö: HPK toimisto [email protected]

Yleistietoa turvallisuudesta Pohjantähti Areenassa

Lippuja voi ostaa vapaasti kaikkiin katsomonosiin eikä lohkojakoa Pohjantähti Areenassa ole.

Perjantain 3.9.2021 päätöksellään HPK noudattaa tällä hetkellä 75% kapasiteettia kotiareenassaan ja tiedottaa mahdollisista muutoksista verkkosivuillaan. Jokaisella katsojalla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja suosittelemme vielä käyttämään kasvomaskia. Saavuthan vain terveenä ottelutapahtumiin. Yleisellä tasolla Pohjantähti Areenassa on paljon ilmatilaa. Tartuntoja ei ole koko koronaepidemian aikana tapahtunut HPK:n otteluissa eikä karanteeneja ole määrätty yleisölle. Halliin on turvallista tulla.

Turvaväliohjeistuksia on lievennetty ja poistettu useilla alueilla, eikä niitä vaadita Kanta-Hämeen alueen tapahtumissa. Silti asiakas voi halutessaan luoda turvavälin muihin katsojiin HPK:n kotiotteluissa. Istumakatsomoissa voi vaihtaa paikkaa vapaalle paikalle niin halutessaan. Vapaaksi paikaksi luokitellaan paikka, johon kukaan ei ole ostanut irtolippua tai kausikorttia. Halutessaan asiakas voi käydä lippuluukulla vaihtamassa lipun tai kausikortin paikkaa illan otteluun. Paikka pyritään osoittamaan samasta kategoriasta kuin alkuperäinen lippu.

Ravintolamme noudattavat kulloinkin voimassa olevia rajoituksia ja ohjeita.

Tervetuloa Pohjantähti Areenalle!

Lupa huutaa on annettu!

Klikkaa tästä lippuostoksille ma 6.9. klo 10.00 alkaen

03.09.2021 11:51

Jaa artikkeli: