Lintulauma Lahdesta

HPK-Pelicans 9.3. klo 18.30

Panoksettomat ottelut HPK:lla jatkuvat, mutta perjantaina Hämeenlinnaan saapuvalla Lahden Pelicansilla panosta riittää. Pelicans jatkaa taisteluaan runkosarjan voitosta ollen viisi pistettä yhden ottelun enemmän pelannutta KalPaa jäljessä.

Pelicans sivakoi tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Voiton lahtelaiset ovat ottaneet kovista joukkueista: Ässät, JYP, Jokerit ja HIFK. HPK:n saldo on hitusen heikompi, sillä tappioputki on venähtänyt jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Kiusaajan rooli

Pelicansin taikureita ovat koko kauden olleet Ryan Lasch ja Justin Hodgman. Lasch on tällä hetkellä SM-liigan pistepörssin kakkospaikalla 59 tehopisteellä. Hodgman on pistepörssissä kuudentena ja ennen tiistain Ässät-peliä, hän oli 13 ottelun pisteputkessa.

Kerholaisilla illan ottelussa ei ole panosta, mutta etua joukkue saa paineettomuudesta. Nyt onkin hyvä syy pelata ilman pelkoa tappiosta tai karsiutumisesta. Joukkue pääsee tekemään hallaa kärkijoukkueille ja tahto on hiekottaa huippujoukkueiden tietä taistelussa ronkosarjavoitosta.

Toivotaan, että perjantaina nähdään vapautunutta peliä kotiyleisön edessä ja odottaa sopii jopa jalkakynää joltain HPK:n taitureista.

Niklas Heinonen 9.3.2012

 

HPK ja Hämeenlinnan Liikuntahallit tiedottavat

Hämeenlinnan Jäähallissa eli Ritari-areenassa on tapahtunut putkirikko.
Tästä syystä loppukauden ajan eteläpäädyssä ovat suljettuina seuraavat saniteettitilat:

– Eteläpäädyn hissin viereiset, alakerran WC:t
– A1-katsomon takana sijaitsevat naisten WC ja inva WC
– E-lipan eteläpäädyssä sijaitsevat WC:t

Epäkunnossa olevat tilat on merkitty. Pahoittelemme putkirikosta johtuvaa mahdollista haittaa loppukauden aikana.

09.03.2012 09:35

Jaa artikkeli: