Lindgren ja Almari NHL-seurojensa mukana

HPK:n nuoret puolustajat Niclas Almari ja Jesper Lindgren ovat kauden päätyttyä jälleen NHL-seurojensa luona harjoittelemassa. Lindgren on Toronto Maple Leafsin 4. kierroksen ja Almari Pittsburgh Penguinsin 5. kierroksen varaus. Molemmilla on sopimus HPK:n kanssa tulevasta Liigakaudesta 2018-2019.

20170912, HÄMEENLINNA, HPK vs. ÄSSÄT, HPK:N JESPER LINDGREN (5). Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

Lindgren siirtyi Leafsin organisaatioon heti Liigakauden päätyttyä ja on saanut jo ensimmäisen pelinkin vyölleen sunnuntaina Toronto Marlies -joukkueessa. Marlies pelaa AHLää. Lindgrenille sorvattiin Amateur Try Out -sopimus.

– Oli hienoa päästä pelaamaan pitkän loukkaantumisen jälkeen. Sormeni hoitoa on jatkettu täällä ja nyt se on pelikuntoinen. Olen täällä mitä todennäköisimmin Marliesin kauden loppuun, pohti Lindgren.

20170923, HÄMEENLINNA, HPK vs. KÄRPÄT, HPK:N NICLAS ALMARI (37). Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

Almari pelasi Liigakauden jälkeen vielä HPK U20 -joukkueen kanssa Nuorten SM-liigan puolivälieriä. Kohti uutta manteretta Almari lähtee todennäköisimmin kuluvan viikon aikana. Puolustaja harjoitteli myös viime kauden päätteeksi Penguinsin harjoitusleirillä.

– Tosi mielelläni lähden näyttämään, miten olen kehittynyt viime kaudesta ja toivotaan, että pääsisin tänä vuonna pelaamaankin. Nyt toista kertaa kun lähtee niin on helpompi mennä, kun kaupunki ja jengi on jo ennestään tuttuja, kertoo Almari.

27.03.2018 16:15

Jaa artikkeli: