Liigan playoffsit pelataan sittenkin – Joni Tuulola virtuaaliseen HPK-paitaan

Joni Tuulola edustaa HPK:ta huhtikuussa 2020 pelattavissa Liigan e-Playoffseissa.

Liiga ja Telia tuovat virtuaalista jääkiekkoviihdettä Liiga-faneille huhtikuun ajaksi, kun Liigan pudotuspelit eli playoffsit mitellään NHL 20 -konsolipelillä. Liiga-kauden pelaamatta jääneitä playoffseja on kutsuttu pelaamaan joukko NHL 20 -pelaamista harrastavia suomalaisia jääkiekkoilijoita sekä joukkueiden kannattajia. ePlayoffsit näytetään Telia Esports Seriesin toimesta.

HPK ja Tuulola saavat vastaan ensimmäisellä kierroksella Eetu Sopasen ohjaaman KalPan ottelu esitetään 8.4.2020. Tuulolan mukaan he ovat ottaneet yhteen jo jokunen vuosi sitten U20 MM-kisojen aikana ja tietääkin mihin iskeä. Omaa virtuaalista peliään Tuulola kuvailee hyökkäysvoittoiseksi.

– Olen sitä mieltä, että puolustajan juhlapäivä voi olla vain silloin, kun vastustajan maalivahdilla ei ole hyvä päivä. Luotan siihen, että hyökkäämällä nämä pelit viedään, ei peruuttelemalla, kertoo nyt puolitoista viikkoa kotikaranteenissa Suomeen paluun jälkeen viettänyt Tuulola.

Paluu HPK-paitaan on mielekäs omalle kasvatille.

– Vaikka paita onkin virtuaalinen, se on parempi kuin ei mitään. Lähden innoissani pelaamaan Kerhon puolesta, HPK on minulle iso seura!

Lähetykset Telia TV:ssä, MTV-palvelussa ja C Morella

Pelaajat mittelevät kotoaan käsin ja pelit koostetaan ottelulähetyksiksi, joita voi seurata mtv-palvelussa, C Morella ja Telia TV:n extra-kanavalla keskiviikkoisin ja lauantaisin 8. huhtikuuta alkaen. Noin kahden tunnin mittaiset, selostetut ottelulähetykset alkavat klo 18. Virtuaalisessa ePlayoffs-studiossa häärivät Telian Liiga-lähetyksistä tutut kasvot Suvi Puukangas ja Ari Vallin. Vauhdikkaalla selostustyylillään väriä lähetyksiin tuo Jani Alkio.

Finaalilähetys nähdään 25. huhtikuuta ja on kokonaisuutena katsottavissa edellä mainittujen kanavien lisäksi MTV:n Sub-kanavalla kello 16.

ePlayoffsien pääkumppanina toimii OnePlus.

Otteluaikataulu

8.4. Playoffsien ensimmäinen kierros (HPK – KalPa, JYP – Ässät)
11.4. Neljännesfinaalit (Tappara – HIFK, Ilves – KooKoo)
15.4. Neljännesfinaalit
18.4. Semifinaalit
22.4. Semifinaalit
25.4. Finaali ja pronssiottelu

Joukkueiden edustajat

HIFK: Tuukka Ritokoski
HPK: Joni Tuulola
Ilves: Sami Hintsanen
JYP: Harri Pesonen
KalPa: Eetu Sopanen
KooKoo: Sasu Toikka
Kärpät: Miikka Kolehmainen
Lukko: Teemu Laurell
Tappara: Joona Luoto
Ässät: Iiro Vehmanen

Liigan koko tiedotteen voit lukea täältä.

Linkki Telia Esport Series -tapahtumasivulle: www.telia.fi/eplayoffs

31.03.2020 13:02

Jaa artikkeli: