Liigan PERHEPELI HPK-Kärpät lauantaina 9.1.2016 klo 15 alkaen

HPK-Kärpät LA 9.1. klo 15.00

Liigan suuri perhepäivä pidetään lauantaina Hämeenlinnassa HPK-Kärpät -ottelussa. Liigan perhepäivään kuuluu ottelutapahtuman yhteydessä paljon erilaisia aktiviteetteja ja viihdykettä koko perheelle.

Perhepäivään on tarjolla tottakai myös HPK:n perhepaketti, jonka hinta on tuttu 30 € (sis. 2 aikuista ja 2 lasta). Katsomot: A1, A4, B2, B3, C1, D2-D4.

Ottelutapahtuma alkaa jo klo 13.00 yleisöluistelulla, jolloin ottelulipun ostaneilla on mahdollisuus päästä Ritari-areenan jäälle luistelemaan. Luistelu kestää noin 45 minuuttia ja pitää sisällään mm. jäälimboa, jäädiscon sekä tottakai jäällä vierailee myös muutama HPK:n pelaaja ennen Liiga-ottelun alkua. Kulku yleisöluisteluun tapahtuu hallin pohjoispäädyn aulan kautta pukukoppikäytävälle. Luistelijoille on varattuna yksi pukukoppi luistimien vaihtoon. Luistimia ei kuitenkaan saa säilyttää kopissa ottelun aikana. Luistimet on mahdollista viedä esimerkiksi autoihin yleisöluistelun jälkeen, kunhan muistaa lukea ottelulippunsa “ulos” kulunvalvonnassa.

Ovet ja lippuluukku avautuvat tapahtumaan jo klo 12.45.

Kerho-ravintolan tortillalounas

Kerho-ravintolassa on tarjolla tortillalounas koko perheelle klo 12.45 alkaen. Lounaan hinta on suotuisa ja lasten tortillalounas maksaa vain 5 €. Aikuisten lounas on 9,5 €. Pöytä on katettuna, tervetuloa!

Ritari-areenan eteläpäädyssä on erilaisia aktiiviteettipisteitä lapsille koko ottelun ajan. Sirkustaiteilijat viihdyttävät yleisöä ottelun aikana katsomoissa ja erätauoilla hallin käytävillä.

Otteluun on odotettavissa myös maailmanmestareita! HPK:n puolustajan Joni Tuulolan ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen on määrä olla joukkueen vahvuudessa. Lisäksi vastustaja Oulun Kärpillä on uusia maailmanmestareita. Vai miltä kuulostavat vaikka nimet Jesse Puljujärvi, Sebastian Aho ja Antti Kalapudas?

Tuoreita maailmanmestareita kunnioitetaan ennen ottelun alkua. Ottelun jälkeen yleisöllä on mahdollisuus tulla tapaamaan HPK:n tuoreita maailmanmestareita Kerho-ravintolaan!

Katso myös www.liiga.fi/perhepaiva

LAUNTAINA NÄHDÄÄN!

 

07.01.2016 09:10

Jaa artikkeli: