Liigakausi 2017-2018 alkaa perjantaina 8.9. kotiottelulla Kärppiä vastaan!

HPK avaa kautensa kotiyleisönsä edessä perjantaina 8.9.2017. Vastaan asettuu Oulun Kärpät back-to-back -viikonlopussa! Liiga julkaisee runkosarjan koko otteluohjelman myöhemmin tällä viikolla!

Liigan tiedote 6.6.2017:

Uusi Liiga-kausi starttaa reilun kolmen kuukauden kuluttua. Kauden 2017–18 avausviikonlopun pelit mitellään perjantaina ja lauantaina 8.–9.9.2017. Kaikkiaan 13 joukkuetta esiintyy kotikatsomoilleen ensimmäisillä kierroksilla.

Perjantain avauskierros käynnistyy poikkeuksellisesti jo klo 17 Savon paikallisottelulla Jukurien ja KalPan välillä. Hopeajoukkue KalPa saalistaa avausvoittoaan Mikkelistä. Tampereen herruudesta pelataan 279. kerran, kun Ilves isännöi mestarijoukkue Tapparaa. Jyväskylässä HIFK tavoittelee revanssia kevään pronssipelille JYPiä vastaan. Lappeenrannassa kausi alkaa Kaakon Derbyllä SaiPan ja KooKoon ottaessa yhteen.

Lauantaina pelataan myös täysi seitsemän ottelun kierros. HIFK mittaa uudelleen JYPin iskukyvyn – nyt Helsingissä. Myös Kaakon Derbyssä on uusintanäytös, tällä kertaa Kouvolassa. Kärpät ja HPK pelaavat vastakkain perjantain tapaan. Jukurit pelaa toistamiseen kotonaan, kun vastaan asettuu Pelicans. Sport avaa kotipeliensä sarjan Lukkoa vastaan. Ässien kauden avauspeli on Isomäessä Ilvestä vastaan. Illan päättää perinteikkäiden TPS:n ja Tapparan historian 225:s pääsarjatason kohtaaminen.

Hallitseva mestarijoukkue Tappara juhlistaa mestaruusviirin nostoa vasta tiistaina 12. syyskuuta, jolloin se pelaa ensimmäisen kotiottelunsa. Vastassa juhlapelissä on KalPa.

Tarkemman runkosarjan otteluohjelman Liiga julkaisee myöhemmin tällä viikolla.

Avausviikonlopun ohjelma

Perjantai 8.9.
Jukurit – KalPa (klo 17.00)
HPK – Kärpät
Ilves – Tappara
JYP – HIFK
Lukko – TPS
SaiPa – KooKoo
Pelicans – Sport

Lauantai 9.9.
HIFK – JYP
KooKoo – SaiPa
Kärpät – HPK
Jukurit – Pelicans
Sport – Lukko
Ässät – Ilves
TPS – Tappara (klo 18.30)

LIIGAKAUSI ALKAA 8.9.
HPK-KÄRPÄT KLO 18.30

HPK

06.06.2017 17:06

Jaa artikkeli: