Liigakauden 2018-2019 uutuudet Ritari-areenassa

Jokainen kausi tuo muutoksia Ritari-areenan palveluihin. Mitä uutta Ritari-areenassa alkavalla kaudella?

E-katsomot K18 eli Everstin Lippa

Ritari-areenan E-katsomot ovat nykyisin kokonaisuudessaan anniskelualuetta. Katsomoon on pääsy vain täysi-ikäisillä henkilöillä, eivätkä alaikäiset pääse katsomoon tai katsomon takana olevaan ravintolaan. Vihdoinkin voit nauttia matsista keskieurooppalaiseen tyyliin omalla penkillä huurteinen kädessä!

E-katsomot tottelevat nykyisin nimeä Everstin Lippa!

Lenovo Lenovo Lenovo!!

Mikäli HPK tekee viisi maalia kotiottelussaan, arpoo Hämeenlinnan Toimistotarvike kaikkien paikallaolijoiden kesken Lenovo-merkkisen kannettavan tietokoneen! Saat siis päättää kumpaa huudat, kun Kerholla on neljä maalia taululla: LENOVO VAI HPK?

Happy Hour aina, kun Kerho johtaa

Nyt kannustusta! Aina ja niin kauan, kun Kerho johtaa kotiottelua kaudella 2018-2019, Ritari-areenan baareissa on HAPPY HOUR! Lisäksi Ritariklubilla aina kotivoiton jälkeen suotuisat Happy Hour-hinnat!
Häppärihinnat: Olut 0,33L ja 0,4L 4€, Lonkku 0,33L 5€, Siideri 0,33L 5€

Halvin kausikortti Kannattajien jäsenille

Tällä kaudella halvin kausikortti on myynnissä HPK Kannattajat ry:n jäsenille! Liittymällä Kannattajaksi, saat seisomakausikortin hintaan 139€. Normaalisti aikuisten kausikortin hinta on 255€.

Kausikortin voi ostaa Kerhon toimistolta!

Frisbeekisan uudet kohteet

Frisbeekisa säilyy ennallaan, mutta se mihin pitää tähdätä muuttuu. Lindströmin Fribakisassa tähdätään nimittäin kahteen Lindströmin mattoon, jotka asetetaan jäälle. Frisbeen tulee siis jäädä matolle, rajaavia reunoja matoissa ei ole.

Muista myös nämä tutut jutut

Kerho-ravintolan ala carte

Voit varata pöydän Kerho-ravintolasta ennen ottelua omalle ryhmällesi. Varaukset suoraan Kerho-ravintolaan p. 045-773 21332, kerhoravintola(at)hpk.fi

Oktoberfest juhlitaan 6.10.2018

Oktoberfestin juhlapäivä on lyöty lukkoon ja varauksia saa tehdä! Herkullista ruokaa, saksalainen huippupumppu ja tietysti olutta! Varaukset suoraan Kerho-ravintolaan p. 045-773 21332!

Kimppa-aitiot 60€/hlö

Kerää nyt kaveriporukka, perhe, työjengi tai muu mukava seuralaisryhmä ja suuntaa nauttimaan Ritari-areenan tunnelmasta aitiopaikalle. Yksityisen porukan on mahdollista varata Kimppa-aitio, jonka hinta on 60€ / hlö (8-15 hlöä). Hinta sisältää aitiovuokran, ottelulipun ja aitiosnackin eli lihapullat, nakit ja perunasalaatin.

Perhepaketti

Perhepaketit ovat myynnissä runkosarjan jokaisessa ottelussa. 2+2 lippua 55€ ja 1+1 lippua 30€.
Kauden viralliset perhepelit ovat 17.10. HPK-KalPa, 19.10. HPK-Jukurit, 28.12. HPK-Sport sekä 2.3. HPK-KooKoo. Perhepeleissä perhepaketit 2+2 ovat tarjoushintaisia 36€. Kaikki viralliset perhepelit osuvat Hämeenlinnan koululomien aikoihin.

Millainen on sun HPK? Käytä #munhpk somessa, palkitsemme kuukausittain parhaimmistoa!

 

12.09.2018 17:00

Jaa artikkeli: