Liigajoukkue suoraan neljännesfinaaleihin – A-Nuoret erittäin lähellä runkosarjan voittoa

HPK:n Liigajoukkue varmisti lauantaisella kolmen pisteen voitollaan suoran playoffspaikan eli paikan neljännesfinaaleihin. HPK on tällä hetkellä viidentenä runkosarjassa, mutta sillä on vielä mahdollisuudet kotietuun neljännesfinaaleissa.

HPK:lla on jäljellä vielä kaksi runkosarjan kotiottelua. Tiistaina 7.3. HPK saa vieraakseen Kärpät ja lauantaina 11.3. Tapparan.

Koko neljännesfinaalien ohjelman voit katsoa Liigan sivuilta.

A-Nuoret runkosarjan piikkipaikalla

HPK:n A-Nuoret ovat erittäin lähellä runkosarjan voittoa, sillä lauantaina kaatui sarjassa toisena oleva Kärpät Oulussa. HPK:lla on pelattuna 47/48 ottelua ja niistä A-Nuoret ovat keränneet yhteensä upeat 97 pistettä. Toisena oleva Kärpät on kerännyt yhteensä 94 pistettä. Maalieroa on 11 maalia HPK:n hyväksi.

Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen mukaan tasapisteiden sattuessa ratkaisee järjestyksen sarjataulukossa koko sarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus). Jos maaliero on sama, ratkaisee järjestyksen tehtyjen maalien lukumäärä. Jos tehtyjen maalien lukumäärä on sama, ratkaisee järjestyksen joukkueiden sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden tulos. Mikäli tilanne on edelleen tasan, on vähemmän rangaistusminuutteja sarjassa saanut joukkue paremmalla sijalla.

 

Nuorten SM-Liigan playoffsottelut alkavat HPK:n osalta 12.3.2017 kotiottelulla. Toinen neljännesfinaali pelataan vieraissa 14.3. ja kolmas Ritari-areenassa 16.3. Mahdolliset tarvittavat lisäottelut pelataan 18.3. (vieras) ja 19.3. (koti).

HPK ilmoittaa A-Nuorten playoffslippujen myynnin aloitusajankohdasta myöhemmin. Ensimmäisenä myyntiin tulevat liput otteluihin 12.3. ja 16.3.

HPK:n kausikortilla pääsee ilmaiseksi sisään kaikkiin HPK:n A-Nuorten kotiplayoffsotteluihin.

 

#oranssikevät #kohtimaljaa
#matkallahuipulleosa2

HPK

04.03.2017 21:22

Jaa artikkeli: