Leijonat saapuvat Ritari-areenalle

Suomi-Sveitsi 19.4.2013 klo. 18.30

Suomi ja Sveitsi tarjoilevat parasta mahdollista perjantai-illan huumaa hämeenlinnalaiselle kiekkoyleisölle, kun joukkueet iskevät yhteen Rinkelinmäen jäähallissa tänään kello 18.30 alkavassa ottelussa.

Suomi on leireillyt ja valmistautunut tuleviin MM-kisoihin tämän viikon ajan Hämeenlinnassa. Leiriviikko huipentuu kahteen otteluun Sveitsiä vastaan, joista toinen toinen käytiin eilen Porissa ja tänään samat joukkueet kamppailevat paremmuudestaan Hämeenlinnan Ritari-areenalla.

Eilinen ottelu päättyi todella tiukkojen vaiheiden jälkeen Suomen 2-1 -voittoon. Suomen maaleista vastasi Teemu Laakso ja Sakari Salminen.

HPK:n leijonat

HPK:n tämän kauden liigajoukkueesta näyttöjä kevään MM-kisoja varten antavat vielä Ville Viitaluoma, Jere Sallinen ja Mika Järvinen. Vitaluoma viiletti eilen Suomen ykköskentässä yhdessä Sakari Salmisen ja Juha-Pekka Haatajan kanssa. Sallisella ja Järvisella sen sijaan oli huilivuoro mutta maajoukkueesta tihkuneiden tietojen mukaan Järvinen vartioisi Suomen maalia tämän illan kamppailussa.

– Fiilikset on totta kai hyvät olla kotikentällä Leijonapaidassa. Se on tavallaan semmosen pienen unelman täyttymys.Vielä ei voi sanoa, miltä illalla tuntuu mutta luulen, että tulee hieno ilta Ritari-areenassa. Toivottavasti “Rinkula” on täynnä, puhelimen päähän tavoitettu “järä” fiilisteli ja kuulosti siltä kuin pikkupoika olisi saanut toivomansa paketin Joululahjaksi.

– Viikko kerrallaan tässä mennään ja aina viikon päätteeksi katsotaan kuka lähtee ja kuka jää, Järvinen kertoi pelin hengestä maajoukkueessa ja jatkoi kertoen eroista HPK:n ja maajoukkueen välillä:

– Ainakin hotelliöitä on nyt huomattavasti enemmän (naurua)! Mut laji on sama ja kiekon edessä pitää olla.

Leijonien leiriryhmässä on edelleen mukana myös muita todella mielenkiintoisia HPK-taustaisia pelaajia, hyökkääjistä Petteri Wirtanen ja Antti Pihlström, sekä puolustajat Juuso Hietanen ja Mikko Mäenpää.

Ovet aukeavat klo 17.00!

Ritari-areenan ovet avautuvat jo klo 17.00. Huomioithan, että Tolppa (eteläpääty), Ritariklubi  ja Kerho-ravintola ovat yksityiskäytössä ennen ottelua, mutta avautuvat yleisölle heti pelin alettua! Kerho-shopit ja niiden vieressä olevat Leijonakaupat palvelevat ennen ottelua ja erätauoilla.

Tule sinäkin Ritari-areenalle kannustamaan Suomi voittoon Sveitsistä ja matkalle kohti maailmanmestaruutta, sekä tietysti toteuttamaan “Järän” toivetta täydestä hallista!! Lippuja saa myös Ritari-areenan lippuluukulta klo 17.00 alkaen.

Järän toive: TÄYSI HALLI
Suomi-Sveitsi pe 19.4. klo 18.30!

19.4.2013

19.04.2013 07:10

Jaa artikkeli: