Laukkanen: Töitä tehdään koko ajan

HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkasen mukaan HPK etsii koko ajan vahvistusta joukkueeseensa, joka on sarjataulukossa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä. Yleisö on vaatinut rajujakin otteita seurajohdolta alkukauden aikana. Laukkanen rauhoittelee tilannetta.

– Teemme jatkuvasti Risto Korpelan ja Heikki Hietasen kanssa töitä uusien pelaajien löytymiseksi. Tällä hetkellä markkinat ovat kuitenkin huonot, sillä meidän budjettiin sopivia pelaajia ei ole paljonkaan vapaana. Haluamme myös olla varmoja, että vahvistus on todella vahvistus, kertoo Laukkanen.

HPK hakee tällä hetkellä ennen kaikkea keskushyökkääjää ja puolustajaa. Myös muualla, sekä SM-liigassa, että ulkomailla, tarve näille pelipaikoille on kova. Kuten HPK:n päävalmentaja Harri Rindell on haastatteluissa todennut, monen pelaajan kanssa neuvottelut ovat olleet jo pitkällä, mutta sopimukseen asti ei ole päästy.

Lelu_netti

– Täytyy olla sataprosenttisen varma, kun teemme hankinnan. Tämä ei ole mitään nahkabootsikauppaa, jolloin huonosti sopivat kengät voi palauttaa. Sopimukset eivät synny yhdellä puhelinsoitolla, muistuttaa Laukkanen.

Alkukauden aikana HPK:n johto on antanut näyttöpaikkoja nykyiselle joukkueelle. Kahdeksan pelin jälkeen toimet uusien pelaajien löytymiseksi aloitettiin tosissaan. HPK pelaa tänään tiistaina 14. ottelunsa tämän kauden runkosarjassa.

– Halusimme antaa luottoa ja sitä joukkue on saanut. Vahvistuksen löytyminen on kuitenkin osoittautunut erittäin haasteelliseksi tällä kaudella. Mutta olen varma, että löydämme pian sellaisen pelaajan tai pelaajat, jotka ovat hämeenlinnalaishenkisiä ja sopivat HPK:n pelityyliin, päättää Laukkanen.

HPK:n otteita pääsee jälleen seuraamaan Hämeenlinnassa lauantaina, kun vastaan asettuu Tappara. Syyslomatapahtumat lapsille jatkuvat. Lasten istumapaikkoja voi ostaa B2 ja B3- katsomoiden lisäksi myös katsomoihin C1, D1, D2, D3 ja D4. Kaikille lasten istumapaikkalipun ostajille HPK tarjoaa popcornit lauantain ottelussa. Siispä lauantaina koko perheen voimin Ritari-areenalle!

18.10.2011 11:50

Jaa artikkeli: