Lauantaina kauden yleisöennätys?

Totuttuun tapaan Helsingin IFK on aina kiinnostanut hämeenlinnalaisia. Lipunmyynti lauantai-illan kiekkonäytelmään on käynyt normaalia kuumempana. Lauantaina on jopa lupa odottaa tämän kauden uutta yleisöennätystä!

Sarjassa kolmantena majaileva HIFK joutui taipumaan torstaina Ässille voittomaalikilpailun jälkeen maalein 1-2. HIFK pystyi kuitenkin hienokseltaan hallitsemaan vähämaalista ottelua vaikkei voittoon yltänytkään.
– Minulla on viha-rakkaus -suhde helsinkiläisiin, myöntää HPK-luotsi Harri Rindell, joka on sekä pelannut, että valmentanut HIFK:ta.

Sarjajumbo SaiPa katkaisi tappioputkensa torstaina HPK:n kustannuksella. Liike oli lappeenrannassa hyvää, mutta järki oli kateissa. Kotiluolassaan vahvasti läpi kauden esiintynyt Kerho ei varmasti päästä Helsingin petolaumaa helpolla.

Kokoonpanot selvillä vasta pelipäivän aamuna

Ville Viitaluoma joutui jättämään torstaisen vieraspelin väliin, mutta todennäköisesti palaa kokoonpanoon. Miikka Männikkö on kuumeillut neljä päivää ja oli perjantaina jo jäällä. Kuitenkin kokoonpanot lyödään lukkoon vasta lauantaiaamuna.

HIFK on saanut joulun jälkeen riviinsä myös superhyökkääjänsä Mikael Granlundin sairastuvalta. Parissa pelaamassaan ottelussa Granlund ei ole ihmeitä esittänyt, mutta huippulahjakkuuden kanssa on oltava varuillaan aina. Saa nähdä mihin hän pystyy hämeenlinnalaisprässissä.

McDonald’sin ollessa otteluisäntänä, jäällä nähdään myös Ronald McDonald. Toisella erätauolla pikkujunnujen rankkarikisassa mukana oleva Ronald saa mahdollisuuden osoittaa kykynsä myös HPK-valmennukselle.

Molempien kokoonpanot nähtävissä tästä.

HPK-HIFK lauantaina klo 18.30! Tule ja näe!

Niklas Heinonen

07.01.2011 19:30

Jaa artikkeli: