Lauantaina huutokaupataan HPK:n retropelipaidat

HPK:n 1970-luvun puolivälin pelipaitamallin inspiroimat erikoispaidat huutokaupataan runkosarjan viimeisessä kotiottelussa lauantaina 19.3.2022.

HPK pelasi Hakametsän viimeisessä ottelussa marraskuussa erikoispaidalla kunnioittaakseen Hakametsän historiaa. Kerho esitteli pelipaidat myös kotiyleisölleen joulukuussa pelatussa 92-vuotisjuhlaottelussa. HPK pelaa nyt myös lauantaina SaiPaa vastaan erikoispaidassa ottelun ensimmäisen erän.

Paitahuutokauppa käydään ottelun jälkeen Kerho-ravintolassa! Meklarina toimii Peter Petro!

Tuttuun tapaan voit huutaa myös ennakkoon paitoja, tiedot alla.

Ennakkohuudot 2021-2022 retropaidoista

Sitovat ennakkotarjoukset tulee lähettää sähköpostitse pe 18.3.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen [email protected].

Lisää nämä tiedot tarjoukseesi:

Nimi

Osoite

Syntymäaika

Puhelinnumero

Pelaajan nimi

Ylin tarjoamasi hinta*

Osallistutko huutokauppaan

 

*Ylin tarjoamasi hinta tarkoittaa hintaa, jonka olet maksimissaan valmis maksamaan pelipaidasta. Korotukset ovat 20 €. Et siis maksa automaattisesti jättämääsi tarjousta vaan korotus tulee sen mukaan mitä salissa huudetaan.

Jos samasta paidasta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 20€, eli tässä esimerkissä se olisi 120€ ja henkilö, joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 120 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla, huudetaan ennakkotarjousten osalta suoraan 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

Salissa ei voi huutaa samaa tarjousta kuin ennakkohuuto.

17.03.2022 08:12

Jaa artikkeli: