Lauantaina hallille – muutoksia Everstin asiakaspaikkamäärään

HPK ja HIFK iskevät yhteen lauantaisaunassa, kun kiekko putoaa Pohjantähti Areenan jäähän klo 18.30! Liput ovat myynnissä tuttuun tapaan osoitteessa lippu.fi/hpk!

Olemme saaneet palautetta anniskelualueiden palveluista. Moni asia korjaantuu itsestään, kun ravintolarajoituksista päästään, mutta myös muutamia muutoksia on tehty, kiitos palautteistanne!

E-katsomon anniskelualue

Jatkossa Everstin anniskelualue on 170-paikkainen eli nykyhetken maksimissaan. Normaalitilanteessa parvella on 340 anniskelupaikkaa.

“Kalustimme” ja “sisustimme” Everstin uudelleen – valittu tyylisuuntaus on vihvateikas, värikäs ja sekava, mutta se täyttää hienosti kaikki ravintoloille annetut ohjeet ja rajoitukset! Tuolit ja juomien laskutasot ovat siis valmiina teitä varten! Palautimme E-lipan eteläisen päädyn kioskiin jälleen alkoholijuomat!

Anniskelualue on laajimmassa mitassaan nyt, mutta katsomoanniskelu ei edelleenkään ole sallittua, pöytätasojen puuttumisen vuoksi. Myöskään tupakointipaikalla E-katsomon takana ei voi anniskella tai nauttia alkoholijuomia.

KAKUTI & Kerho-ravintola

KAKUTIn ja Kerho-ravintolan yhdistävä terassi on mainio paikka nauttia virvokkeista, sillä lauantaiksi on jälleen luvattu hyvää terassikeliä! Osta siis virvoke Kerho-ravintolan ja KAKUTIn tiskiltä ja suuntaa suoraan terassille, näin vapautamme asiakaspaikkoja käyttöön niille, jotka ovat vasta saapumassa ravintolaan.

Kerho-ravintolan ja KAKUTIn jättiterassilla on 600 asiakaspaikkaa ilman rajoituksia.

O’ranssi

D-katsomoiden takana palveleva O’ranssi-ravintola saa myös lisäpaikkoja lauantaiksi. Uudet istumapaikat erottuvat varmasti edukseen!

Kiitos avustanne kalustamisessa: Hämeenlinnan Liikuntahallit, Kuljetus ASP ja HPK-Juniorijääkiekko!

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

 

23.09.2021 19:57

Jaa artikkeli: