Lauantai-ilta Ilmalassa

Jokerit-HPK la klo 18.30

Lauantai-illan ottelun tärkeyttä tuskin tarvitsee paljoa perustella. Sekä Jokerit, että HPK tarvitsevat kipeästi pisteitä taistelussa suorasta playoff-paikasta.

Jokerit on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä, pisteen HPK:a perässä. Helsinkiläiset ovat kärsineet tappioista viime peleissä. Muun muassa molemmat tamperelaisjoukkueet ovat riistäneet pisteet Jokereilta. Viimeksi torstaina Ilves haki Ilmalasta pisteet 5-3-voitolla.

Hämeenlinnan ylpeys HPK, on hävinnyt pari viimeistä taistoaan. Viikko sitten Lukko kukisti Kerhon Ritari-areenalla ja tiistaina Kuopiosta tuliaisina oli kirvelevä tappio KalPalta.

HPK lähtee tutulla kokoonpanolla

Jokereiden ykkösketjuun Ben Eavesin ja Jukka Hentusen kanssa asettuu hämeenlinnalaisillekin tuttu mies. Paluun Jokereiden kokoonpanoon tekee hämeenlinnalaisillekin tuttu mies Jani Rita. Rita on loukkaantumisen vuoksi pelannut tällä kaudella vain kaksi ottelua.

Jokereiden kakkosketjua on pidettävä silmällä. Pulkkinen-Kerälä-Lahti ratkaisi viimeksi joukkueiden välisen kohtaamisen Hämeenlinnassa ja on muutenkin esiintynyt tuhoisasti.

HPK lähtee otteluun samalla kokoonpanolla kuin viimeksi KalPaa vastaan. Teemu Lassila taiteilee tolppien välissä.

Pisteet Hartwall Areenalta ovat olleet liiankin tiukassa. Toivotaan, että tänään täysi pistepotti kilahtaa HPK:n kukkaroon!

Niklas Heinonen

26.02.2011 10:10

Jaa artikkeli: