Kuuden pisteen ottelu

HPK-Ilves 5.1.2012 klo 18.30

Tiistaina niukan tappion HIFK:lle kokenut HPK saa vastaansa hapuilevasti viime aikoina pelanneen Ilveksen. Joukkueet majailevat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, joten kyseessä on erittäin tärkeä ottelu molemmille.

HPK:n päävalmentaja Harri Rindell oli harmissaan IFK-ottelun tuloksesta. Rindellin mukaan Kerho olisi paremmalla viimeistelyllä voinut napata täyden pistepotin.

dsc_7990

– Meidän olisi pitänyt pelata enemmän maalille ja tuottaa enemmän irtokiekkoja. Sitä kautta olisimme saaneet pitkiä hyökkäyksiä.  Vähän haettiin poikittaissyöttöjä ja muuta sellaista kun olisi pitänyt heittää kiekkoa maalille.

HPK lähtee otteluun samalla kokoonpanolla kuin HIFK:ta vastaan. Pelaava maalivahti päätetään pelipäivän aamuna. Mikko Tolvanen oli varavahtina tiistaina ja mies on täydessä pelikunnossa.

Ilves janoaa pisteitä

Alkukauden vaisusti pelannut Ilves piristyi ennen joulutaukoa ja joukkue nappasi tärkeitä voittoja marras-joulukuussa. Joulutauon jälkeen meno on ollut taas vaisumpaa, kun kolmesta ottelusta on kertynyt vain kaksi pistettä.

Joukkueella on ollut HPK:n tavoin ongelmia maalinteossa. Taitoa tamperelaisryhmästä löytyy, mutta ratkaisuhetkillä tupsukorvien kädet ovat jäätyneet.
Kerhossakin pelannut Jesse Niinimäki on ollut joukkueensa valopilkkuja. Tapparaa vastaan ”Uuno” iski tehot 1+3 ja tiistain kierroksella Ässiä vastaan mies keräsi kaksi syöttöpistettä. HPK:n on saatava Niinimäki kuriin, ettei käy kylmät kuten viime keväänä.

Vieraiden Sami Aittokallio, Mikael Kuronen ja Konsta Mäkinen ovat Kanadassa Suomen nuorten maajoukkueen mukana. Lisäksi Ilvekseltä puuttuvat loukkaantumisten vuoksi Vesa Toskala, Kai Kantola ja Teemu Kesä.

Kerho-ravintola yksityiskäytössä ennen peliä! 

Kausikorttilaiset pääsevät nauttimaan tänään Kerho-ravintolan Pre-Game tapahtumasta. Alkaen klo 17.14. Kerho-ravintola on suljettu kausikorttilaisten yksityiskäyttöön. Kausikorttilaisille tarjoillaan herkullinen annos haastatteluja, ruuan ja juoman kera.

Kerho-ravintolan yksityistilaisuuden vuoksi Veikkaus-piste on siirretty areenan pohjoispäädyn alakertaan, Junnukioskin viereen!

S-Etukortilla 3,50 € alennusta normaaleista istumapaikoista!
Katso lisää täältä.

Karri Salo 4.1.2012

05.01.2012 07:59

Jaa artikkeli: