Kurssia korjaamaan

HPK-Kärpät 1.3. klo 18.30. Tule sinäkin!

HPK:lla ei hetkeen ole kulkenut ja on aika fiksata tilanne. Oulun Kärpät luistelee Ritari Areenalle voitto harteillaan viime lauantailta. Oulun Raksilassa kaatui viikonloppuna Tappara. Sitä ennen Kärpät kärsi puhtaan 0-4 tappion Ässille.

Kärppien nimivahva kokoonpano ei ole tällä kaudella saavuttanut odotettuja tuloksia ja oululaiset ovat juuttuneet sarjataulukon alapäähän. Hannu Aravirran myötä homma on pikku hiljaa parantunut ja aika näyttää miten säälipleijareiden kautta tie etenee.

HPK kulkee tällä hetkellä vaikeita aikoja ja sarjasijoitus auttamatta on heikentynyt muutaman tappion myötä.

– Tilanne on mielenkiintoisen haastava, lievästi sanottuna. Kohti kevättä mennään, eikä peli ole ollut uomissaan.  Paineet ovat selvästi kasvaneet, ynnäsi valmentaja Harri Rindell.

Uutta verta luvassa kokoonpanoon

Pisteet Kerholle ovat elintärkeitä tällä hetkellä ja suora puolivälieräpaikka on omissa käsissä. Tällä hetkellä HPK on sarjataulukossa seitsemäntenä ja matkaa neljäntenä olevaan Lukkoon on viisi pistettä.

HPK hakee uutta virettä muutamalla pelaajamuutoksella. Kokoonpanoon todennäköisesti nousee Juuso Honka, Jaakko Turtiainen, Tuukka Mäkelä ja Niko Nieminen.

Joukkueiden kokoonpanot iltapäivällä nähtävissä täältä.

Muistathan, että perhelipulla peliin pääset vain 25 eurolla!

Niklas Heinonen

01.03.2011 08:36

Jaa artikkeli: