Kuinka käy ulkojäiden valloituksen? Torilla tavataan kuitenkin!

Hämeenlinnan Pallokerhon 90-vuotisjuhlakauden ulkojäiden valloitustapahtuma saattaa jäädä pitämättä. Helmikuun alun sää näyttää tällä hetkellä pikkupakkasta, mutta varmuutta ulkojäiden saamisesta 15.2. mennessä ei ole.

– Hämeenlinnan kaupungilta on kerrottu meille, että tarvitaan noin viikon verran pysyvää pakkasta, jotta jäädytys voidaan aloittaa. Nyt toivotaan kovasti pakkasta eikä lumipeitekään kuulemma olisi pahasta pohjan kannalta. Tiedotamme ulkojäiden valloituksesta lisää, kun tiedämme jäätilanteen, kertoo HPK:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Savolainen.

Ulkojäiden valloitus on määrä pitää lauantaina 15.2.2020 klo 10-11 ja HPK:n Liigapelaajat ovat valmiina pelaamaan kaikilla kanta-Hämeenlinnan jäädytetyillä ulkojäillä.

Torilla tavataan lounasaikaan

HPK:n 90-vuotistorijuhla vietetään lauantaina 15.2.2020 klo 12.00-14.00. HPK yhteistyökumppaneineen tarjoaa hernekeittoa, Kivikylän markkaraa ja Olvin virvoitusjuomia ja Valion maitoa alkaen klo 12.00. Loimua tarjoilee lämpimiä juomia myös klo 12.00 alkaen.

Torin lavalla ohjelmassa on juhlapuheet alkaen klo 12.15 sekä HPK ry:n seminaarin tuottojulkistus. Lisäksi lavalla esiintyvät HPK:n Golder Tigers Cheerleaders sekä Sibelius-opiston nuorisokuoro. Tapahtuman muusta musiikista vastaa HPK:n otteluista tuttu DJ Tiitta.

HPK:n pelaajat ovat tavattavissa toritapahtumassa.

90-vuotistorijuhlan yhteistyökumppanit

Hämeenlinnan Pallokerhon kanssa torilla juhlivat

Herkkumaa
Huhtamäki
Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta
Kivikylä
Lassila & Tikanoja
Loimua
Olvi
Sibelius-opisto
Valio
Vitabalans

28.01.2020 14:25

Jaa artikkeli: