Kovakuntoisen KalPan kimppuun

HPK-KalPa pe 7.10.2011 klo 18.30

HPK:n vieraaksi perjantai-illan huumaan saapuu liigassa viidentenä majaileva KalPa. Kuopiolaiset antoivat myrskyvaroituksen syyskunnostaan kaadettuaan edellisellä kierroksella Lahden Pelicansin lukemin 6-1.

HPK palasi voittojen tielle tiistaina Turussa, kun joukkue nousi upeasti 3-1 tappioasemasta voittoon jatkoajalla. Kaksi maalia TPS:n verkkoon iskenyt Arsi ”taikuri” Piispanen myöntää, että nousu kahden maalin takaa voittoon teki joukkueen itseluottamuksella hyvää.

– Se oli tosi tärkeä nousu. Ei lopetettu pelaamista ja taisteltiin loppuun asti. Tällä viikolla on vielä kuusi pistettä jaossa. Nyt täytyy vaan jatkaa samalla draivilla.

Päävalmentaja Harri Rindell on samoilla linjoilla.

– Saatiin Turussa positiivinen kierre päälle. Otettiin vähän riskiä hyökkäyssuuntaan ja se tuotti tulosta. Me tarvitaan vielä enemmän rohkeutta ja uskoa nousta maalille, sitä kautta ne maalit tulee.

Hyökkääjiä telakalla

HPK:lta on varmuudella sivussa neljä hyökkääjää. Juuso Honka ja Marko Luomala huilaavat ainakin tämän viikon ottelut. Janne Kolehmainen potee flunssaa ja saattaa palata kokoonpanoon lauantain otteluun Tapparaa vastaan.

Jaakko Turtiainen sai luistimen viillon jalkaansa tiistaina Turun ottelussa. Turtiaisen tilannetta seurataan päivä kerrallaan, mutta ainakaan perjantaina häntä ei kaukalossa nähdä. A-nuorten joukkueen mukana alkukauden pelanneet Robert Leino ja Marko Rairama ovat valmiudessa, mikäli kutsu liiga-kaukaloihin käy.

– Ketjut päätetään perjantaina aamujään jälkeen, mutta kaikella todennäköisyydellä Alexin johtama ykköketju (Janne Laakkonen-Alex Leavitt-Scott Barney) ja Paajasen ketju (Teemu Rautiainen-Otto Paajanen-Antti Roppo) pysyvät ennallaan, muissa täytyy sitten hieman soveltaa, kertoi päävalmentaja Rindell torstaina.

KalPalla on vähintään yhtä ikäviä loukkaantumishuolia. Seuran sielu Sami Kapanen on jalkavamman vuoksi sivussa. Myös toinen kokenut hyökkääjä Tommi Miettinen joutuu jättämään ottelun väliin. Kuopiolaisten puolustuksesta ovat poissa Ryan Lannon sekä Mikko Kukkonen.

HPK:n maalissa pelaa Mika Järvinen. Myös toisessa päädyssä tolppien väliin asettuu mielenkiintoinen nimi. Juha ”Hannun veli” Toivonen pelannee alustavan tiedon mukaan KalPan maalilla. Jokereita vastaan debytoineella Toivosella on varmasti näyttöhaluja kasvattiseuraansa vastaan.

Lopulliset kokoonpanot näet iltapäivällä tästä.

Jatkaako HPK voittojen tiellä? Tule katsomaan!

Vianor tarjoaa etuja katsojille!

HPK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Vianor on perjantaisen HPK-KalPa -ottelun otteluisäntä. Tämä tuo etua myös kaikille perjantain otteluun tuleville.

HPK-KalPa –ottelulippua näyttämällä saa Vianorista 10 euron alennuksen lokakuun aikana! Etu koskee Vianor Hämeenlinnan palveluja ja tuotteita. Edun saa myös kausikorttia näyttämällä!

Nyt siis voit ansaita selvää rahaa takaisin ostamalla lipun Kerhon matsiin ja vaihtamalla vaikka renkaat Vianor Hämeenlinnassa! Klikkaa Vianorin sivuille tästä.

Lokakuu on Vianorissa ORANSSI!

Vianor_vrit

Vianor Hämeenlinna

Karri Salo

07.10.2011 08:27

Jaa artikkeli: