Kovakuntoinen KalPa isännöi HPK:ta

KalPa-HPK 20.9.2014 klo 18.30

HPK nappasi makean avausvoittonsa Oulun Kärpistä keskiviikkona. Lauantaina vastaan asettuva KalPa on neljän pelatun ottelun jälkeen Liigan sarjataulukossa neljäntenä.

Alkanutta Liigaa on takana nyt neljän kierroksen verran. HPK saalisti ensimmäisen voittonsa Kärpiltä keskiviikkona pelatussa ottelussa selvin lukemin 6-2. Lauantaisen vierasottelun voittoresepti on valmiina.
– KalPa kaatuu samoilla eväillä kuin Kärpät. Hyvä liike ja viisikon tiiviys molempiin suuntiin, valotti HPK:n valmentaja Vesa Viitakoski.

_MG_2259
Treeneissä meno näytti maistuvan

KalPa kärsi torstaina kauden ensimmäisen tappionsa Turussa. TPS oli tiukan ottelun jälkeen parempi lukemin 2-1. KalPan kultakypärää kantaa neljän pelatun ottelun jälkeen Michal Birner tehoin 3+1. Jukka Voutilainen on tehtaillut neljässä pelaamassaan ottelussa myös neljä tehopistettä.

Laadukas joukkue asettuu vastaan

HPK:n kultakypärää kantaa tämän hetken Liigan pistepörssin johtaja Zach Hamill. Hamill on tehoillut neljässä pelissä huimat tehot 6+2. Pekkaa pahemmaksi ei tässä vertailussa jää HPK:n kapteeni Joonas Vihko, jonka lukemat tilastot näyttävät viittä tehopistettä.

Niiralan montun yleisö näkee lauantai-illan huumassa jäällä kaksi energistä ja liikkuvaa joukkuetta. HPK:n Vesa Viitakoski kuvailee KalPaa laadukkaaksi joukkueeksi.
– Meidän pitää käyttää maalipaikat hyväksi. KalPalla on mm. Birner ja Voutilainen, jotka ovat erittäin vaarallisia. Puistolasta he saivat myös hyvän vahvistuksen.

-Kaiken kaikkiaan vastassa lauantaina on todella hyvä joukkue. Siellä on Kilpeläinen maalinsuulla, joka tekee maalinteosta vaikeaa.

HPK lähtee KalPa-peliin aikalailla samoilla kokoonpanoilla kuin mitä Kärppiä vastaan nähtiin. Joukkue matkustaa Kuopioon jo perjantaina ja lauantain aamujäiden jälkeen lyödään lopullinen kokoonpano lukkoon.

Kämmen 20.9.2014

20.09.2014 10:26

Jaa artikkeli: