Kotiavaus yhden yön päässä! Tervetuloa #illallahallille!

Takuuvarmaa on se, että oranssi taistelee viimeiseen asti, kun se on Pohjantähti Areenan jäällä. Se ei tule muuttumaan kaudella 2022-2023! Mutta mitä on hyvä tietää ennen kuin kiekko putoaa jäähän lauantaina 17.9.2022 HPK-Sport-pelissä? Lue alta!

Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa lippu.fi/hpk! Varmista parhaat paikat pian!

Hotsittaako?

Hämeenlinnalainen perinneherkku on saapunut nyt myös Pohjantähti Areenan eteläpäätyyn! Hotsit ovat myynnissä eteläpäädyn rappusten viereisessä olevassa kioskissa. Junnukioski palvelee pohjoispäädyn hotsiasiakkaita! Lihapiirakat, hodarit ja paninit pysyvät edelleen valikoimissamme!

HPK Kannattajien tifo D-päädyssä!

HPK Kannattajat esittävät kauden kotiavausottelussa HPK-Sport tifon D2- ja D3- katsomoissa. Tifo tulee peittämään koko päätykatsomon sen kolmea alinta riviä lukuunottamatta. Tifo esitetään joukkueiden sisääntulon yhteydessä ja korjataan pois viimeistään aloituskiekon pudotessa, jolloin se ei estä itse pelin näkemistä. Mikäli kuitenkin haluat nähdä joukkueiden sisääntulon pyydämme teitä siirtymään siksi aikaa toisille paikoille.

HPK Kannattajat kiittää jo etukäteen D2- ja D3-katsomoiden katsojia jotka ovat mukana toteuttamassa tifoa. Yhdessä olemme Hämeenlinnan Pallokerho, se aito oranssi!

Kehittyminen jatkuu

Katsojakokemuksen kannalta kaksi tärkeää osaa jää puuttumaan kauden avauksesta. Areenan mediakuution A-puolelta puuttuu 1/6 kuvasta ja odotamme tähän varaosaa vielä ensi viikkoon. Lisäksi komponenttipulan vuoksi myöhässä on TV-verkon lisäosa, joka tuo pelikuvan areenan lukuisiin telkkareihin. Parannamme kuvan laatua ja saamme toivottavasti kauden toiseen kotiotteluun myös tämän palikan kuntoon.

Lätkäbussit kuljettavat

Varmista helpoin reitti hallille hyppäämällä lätkäbussiin! Pääset suoraan hallin oven eteen ja lähdet myös kotiin hallin välittömästä läheisyydestä! Lätkäbusseilla pääsee HPK:n kotiotteluihin Hämeenlinnan itäpuolelta, Hauholta, Tervakoskelta, Riihimäeltä ja Hyvinkäältä.

Tsekkaa lätkäbussisivulta, mistä kaikkialta bussit poimivat kyytiin!

 

Kauden kotiavaus:
HPK-SPORT
la 17.9. klo 17.00

Siirry tästä lipunmyyntiin!

16.09.2022 17:17

Jaa artikkeli: