KooKoon ylivoima liian kova pala Kerholle

1-5 (0-0, 0-4, 1-1)

 

KooKoo tuli kylään kovalla itseluottamuksella ja tuoreella jalalla. Alussa Kerho oli hetkittäin hyvin mukana mutta näin jälkikäteen on helppo sanoa, ettei tällä kertaa ollut kyllä juurikaan mahdollisuuksia vieraita vastaan. KooKoo:n ylivoima oli tappavan tehokasta, viidestä ylivoimasta kiekko löytyi neljästi Kerhon maalista. Kerho oli lähellä jäädä jopa nollille mutta tämän onnistui rikkomaan Otto Latvala läpiajosta ajassa 59.17. Syöttöpiste maaliin kirjattiin Cody Kunykille. Loppulukemat ennen maaottelutaukoa olivat HPK 1 ja KooKoo 5.

 

Maaliton avauserä

 

Avauserä ei tarjonnut erikoisuuksia kuin vasta ihan erän lopussa. Maalipaikat oli todella harvassa molempiin päihin. KooKoo oli vähän hallitsevampi kiekollisena ja paremmin pelin päällä.

Kerho sai oikeastaan ensimmäisen kunnon paikkansa vasta erän puolessa välissä kun Innala laukoi ensin kohti Henrik Haukelandin maalia ja paluukiekkoon pääsi puolittain Krivosik. Krivosik oli kuitenkin huonossa asennossa, eikä laukaukseen tullut kunnolla voimaa.

Ajassa 15.50 tuli illan ensimmäinen jäähy KooKoo:lle, Juho Rautanen lähti kiinnipitämisestä istunnolle ja Kerholle tarjoiltiin ylivoimaa. Ylivoima lähtikin liikkeelle suht mallikkaasti ja Lucenius oli todella lähellä siirtää Kerhon johtoon. Haukeland ehti kuitenkin eteen ja maalittomana jatkettiin. Ylivoiman jälkeen tuli seuraava pakka vuorostaan Kunykille joka kilautti kiekon tolppaan.

Tolppia lähemmäs ei maalia päästy joten erätauolle lähdettiin maalittomasta tilanteesta.

 

KooKoo näpäyttää ylivoimillaan

 

Toisesta erästä ei ihan liiemmälti jää hämeenlinnalaisittain lapsille kerrottavaa. Ajassa 22.28 vei Matthew Caito vieraat 0-1 johtoon. Caito sai syötön laidasta viivaan ja pääsi nousemaan kohti maalia, viritti lämärinsä ja Voutilaisen takana helisi.

Maalin jälkeen otti KooKoo hallintaa enemmän itselleen ja ajassa 29.16 lähti Innala boksiin kampituksesta. Tätä jäähyä ei kärsitty kuin vajaa minuutti ja tasan ottelun puolessa välissä meni KooKoo 0-2 johtoon Joonas Odenin maalilla. Ja samantien aloituksen jälkeen nousi Erkka Seppälän maila Toni Kähkösen kasvoihin, naama auki ja Seppälälle 2+2 min rangaistuksia ajassa 30.06.

KooKoo rankaisi molemmista, ensin ajassa 30.36 maalin edestä Anrei Hakulinen iski vieraiden kolmannen maalin. Tämä riitti Voutilaiselle, joka luisteli vaihtoon ja tilalle Rasmus Reijola. Ei ollut Reijolalla helpoin paikka tulla askiin ja ajassa 31.06 sai myös Reijola kaivaa kiekon selkänsä takaa, lukemat 0-4 KooKoo:lle.

Neljännen maalin jälkeen Kerho vähän yritti heräillä ja Tommi Tikka jakeli pari painavaa taklausta, ajassa 33.39 vieraiden Alexander Bonsaksen otti kampituksesta kakkosen ja Kerholla oli paikka tulla edes vähän mukaan peliin ylivoimalla. Ylivoimakaan ei kummoista tulosta tuonut, todelliset maalipaikat loisti poissaolollaan ja KooKoo onnistui selvittämään alivoimansa.

Erän loppuun Kerho sai pari hyökkäystä vietyä loppuun asti mutta se tärkein, maali, jäi uupumaan. Kolmanteen erään Kerho joutui lähtemään neljän maalin takaa.

 

Kun ei lähde, niin ei lähde

 

Kolmas erä oli oikeastaan pelailua ja ajan tappamista koko 20 minuuttia. KooKoo puolusti johtoaan ja Haukelandin nollapeliä, onnistuenkin siinä erittäin hyvin. Kerho ei vaan millään meinannut päästä kunnollisiin maalipaikkoihin.

Ajassa 47.13 oli jälleen alivoimaa edessä, Miro Ruokoselle tuomittiin kampituksesta kakkonen. Ja kuten toisessakin erässä, niin nytkin KooKoo rankaisi ylivoimalla. Toni Kähkönen pääsi nousemaan maalin kulmalle ja nosti vieraat 0-5 johtoon. Maalin jälkeen mentiin päästä päähän ilman erikoisempia tapahtumia ja peli näytti seisahtuneen paikoilleen.

Vielä ajassa 57.09 pääsi Kerho yrittämään nostaa alivoiman prosenttia nollasta ylöspäin, Otto Latvala sai poikittaisesta mailasta kaksi minuuttia. Tässä Kerho onnistuikin ja alivoima kestettiin vaikka KooKoo pyöritti lähes koko ylivoiman Kerhon päädyssä. Ja kun jäähy oli kärsitty, sai Latvala kiekon Kunykilta ja karkasi läpiajoon! Latvalan maagiset harhautukset ja rystyltä kiekko ohi Haukelandin. Lukemat 1-5 eikä Kerho tyydy kotona nollilla häviämään! Enempää maaleja ei nähty joten loppulukemat 1-5 jäivät voimaan.

 

 

 

Nyt on edessä maaottelutauko, seuraavan kerran Kerho on tulessa tiistaina 12. marraskuuta. Ja seuraava vastustaja on KooKoo, tällä kertaa Kouvolassa ja Kerho saa heti revanssin tämän illan vastustajastaan. Kotona pelataan seuraavaksi Ässiä vastaan saman viikon perjantaina 15.11. Tervetuloa hallille, siellä nähdään!

01.11.2019 21:10

Jaa artikkeli: